2022. aug. 23.

Kedd

 Megmondom őszintén, hogy két napja olyan borzasztóan nehezen alszom el megint, hogy már azon gondolkozom, hogy egyáltalán érdemes e éjjel egy óra előtt lefeküdnöm. Pedig fáradt vagyok, és álmosnak érzem magam, de ahogy lefekszem, vége is van ennek. Nem tudom elképzelni sem mitől van ez. Nyilván foghatom a hormonjaimra, az időjárásra, meg bármire, de már előfordult ez mostanában párszor, és szerintem nincs benne szabàlyosság. Mondjuk naplót nem vezetek azért erről, mindig abban reménykedem, amikor egy-egy ilyen időszaknak vége van, hogy soha többet nem fordul elő. 

Voltam ma munka után masszázson, jólesett, reményeim szerint ez is segíteni fog ma este. 

Nagyon úgy fest a dolog, hogy ezen a héten ház napot kell dolgoznom, de biztos majd csak csütörtök környékén lesz. Nem rajongok érte, de ha menni kell, hát menni kell. 

Nem tudom kinél hogy van, de én piacra nem jutok el, gyümölcsöt, zöldséget (is) a sparban és a lidlben szoktam venni, de már hetek óta alig tudok valami gyümölcsöt hazahozni. Dinnyét sokat vettem, és talán csak kétszer volt olyan, hogy nem volt nagyon finom. A barack mindig kőkemény, és ha megveszem, hogy majd itthon egy-két nap múlva jó lesz, inkább "összeaszik", mint hogy megpuhulna. Ha minden igaz, holnap lesz termelői piac délután is, lehet, hogy megnézem, hátha szerencsém lesz.  

2 megjegyzés:

  1. Nekem szerencsém van a kórház mellett van a termelői piac, itt sok minden házi van. Néha azért a Lidlben és az Aldiban is kilehet fogni szép gyümölcsöt, főleg a Lidlben, legalább is erre. Azt szeretem.

    VálaszTörlés
  2. Sajnos nekem nincs ekkora szerencsém piac téren. Én is legtöbbször a lidlben vettem eddig a gyümölcsöt, zöldséget (Aldi nincs), de az idén nyáron valahogy semmi nem olyan náluk sem.

    VálaszTörlés