2019. febr. 3.

Félévik

Van itt olyan bizonyítvány, amitől bizony illett volna sokkot kapnunk, a gyereket minimum a tanév végéig eltiltani mindentől, amihez nem kapcsolódik tankönyv, meg mindenféle válogatott büntetéseket kieszelni. De az a helyzet, hogy bennünket tényleg nem érdekel ez az egész jegymizéria, így semmi ilyesmi nem történt. Beszéltünk róla, nagyjából tisztában van vele, hogy mi volt az, ami rajta múlott, ezen majd próbál változtatni. A többi meg, ami nem rajta múlik, szóra sem érdemes...
Azt hiszem, a legjobb példa lesz majd rögtön erre a hozzáállásra részünkről rögtön a másik bizonyítvány. Merthogy van ilyen, hogy valaki későn érő típus. De ha valami benne van, az előbb-utóbb elő is kerül.


Patriknak nincs ilyenje. Róla lehet mondani, hogy hozta a maga számára kijelölt "kötelezőt", egyetlen kivétellel minden ötös lett. A szociológia sikerült hármasra, de szerintem nagyon büszke lehet magára. Láttam pár könyvet, amit olvasott, beszélt azokról a dolgokról, amiket tanul...hát...van, amikor (ahogy Erik mondaná) teljesen vakon vagyok. De az már most látszik, hogy nagyon jó döntés volt tőle ez a szak, mert a szakmai tárgyakért rajong, nagyon érdekli minden, és olyan otthonosan érzi magát, mint aki oda született.

Nekem meg tök jó, hogy ennyiféle gyerekem van.

2 megjegyzés:

  1. Nálunk is mindenki hozta a formáját, bár épp Leiláé szerintem nagyon szép lett és bárcsak év végén is ilyen lenne mert az ugye már eléggé számít:)

    VálaszTörlés
  2. Kívánom, hogy olyan legyen, amilyet szeretne.

    VálaszTörlés