2018. szept. 2.

Meccsnap

Ez egy ilyen hétvége volt, amikor nem a szokásos szombati meccsnap volt, hanem áttolták vasárnapra (hogy a Vidi többet tudjon pihenni, bahh). Eszünkbe sem jutott azért nem menni, mert vasárnap délután hatkor kezdődött, meg mert holnap már iskola van. Egyébként sem vagyunk korán fekvős család, úgyhogy ez nekünk bőven belefért. Ha kilenckor kezdik, akkor is ott lettünk volna.
Nem tudom a hivatalos nézőszámot, de tizenötezren biztos voltunk, hihetetlen élmény ennyi azonos érzelmű emberrel együtt szurkolni.
Azt, hogy mennyire tud kikapcsolni és magával ragadni egy-egy ilyen meccs, elég jól példázza, hogy Balázs többször is rám szólt ma, hogy ne kiabáljak már így (és ne káromkodjak). :D De tényleg, semmi más nem jut ilyenkor eszembe, sem kisebb, sem nagyobb problémák, ezekben az órákban nem rágódok semmi olyanon, amin egyébként rendszeresen, úgyhogy megállapíthatom, hogy legjobb helyen ott lennék a csapat mellett. :)
Az első félidő maga volt az álom, mert úgy játszottak, hogy mindenki imádta őket, és még akkor is elégedettek lehettünk, ha az utolsó percben az addig kétgólos előnyünk hirtelen egy gólra olvadt. A második félidő ezzel szemben nem volt már ilyen móka és kacagás, sokkal inkább volt rá jellemző a hihetetlen szenvedés, és tehetetlenség, és persze, jött is az az egyenlítő gól. Foghatjuk a bíróra is, hogy megint ő volt a tizenkettedik játékos az ellenfélnél, de felesleges.. mert úgysem változik ettől semmi, és hát ha a második félidőben is rúgunk legalább két gólt, azt nem tudták volna elvenni tőlünk.
Kicsit persze csalódottan jöttünk haza, mert ezen a meccsen, ilyen szurkolótábor és közönség előtt mindenképpen a győzelem volt a cél, de én már túl is léptem ezen, mert még mindig mi vezetjük a bajnokságot, és mert ezért a gólért mindenképpen érdemes volt ott lenni.
Nagy kedvencünk ő, aki tegnap ünnepelte a harmincadik születésnapját, és pénteken nősült. :)

https://videa.hu/videok/sport/lovrencsics-gergo-golja-a-mol-bank-ferencvaros-i-nrIiJSaO3UtkKVfq

És persze, nem maradt el a szokásos meccsnapi családi szelfi sem. :) (Roli azért vág ilyen furcsa arcot, mert a szemébe sütött a nap :D)


1 megjegyzés:

  1. De jó :) , egyek voltunk megint :) !!! Mi is ott voltunk persze, ugyanezek jöttek át nekünk is a játékról és a hangulatról is, pont jól elfelejtettük a másnapi iskolakezdést legalább a meccs idejére, már csak ezért megérte, hogy ott legyünk, de nemcsak ezért érte meg :) ...

    VálaszTörlés