2017. aug. 25.

Péntek

Végre. :) Már hétfőn is ezt vártam. Ahhoz képest mondjuk, hogy mennyire nem volt kedvem elkezdeni sem ezt a hetet, végül egészen gyorsan és egész jól eltelt. Az apró bosszúságokat majdnem sikerült teljesen el is felejteni mára.
A mai munkanap kicsit izgalmasabbra sikeredett a tervezettnél, főleg, mert mindannyian úgy terveztük, hogy olyan igazi "a fű sem nő" péntek lesz. Na, ehhez képest azért a fű nőtt rendesen, még majdnem túlóráznom is kellett. Nagy mázli volt, hogy végül odaért az az autó időben, így én is mehettem haza.
Az mondjuk beárnyékolta a napot, hogy pont ma dolgoztunk ellentétesen Balázzsal, de nem volt más megoldás, mint elfogadni ezt a helyzetet, és kihozni a délutánból a legtöbbet, amit lehetett. Így aztán befestettem a hajam, levágtam Roli haját (holnapra megvan a beígért hajspray, de még nem tudja), porszívóztam, játszottam a telefonomon. :D
És végre egy olyan hétvége jön, amilyen azóta nem volt, hogy nyaralni voltunk. Balázs sem dolgozik egyik napon sem. :) Semmi extra tervünk nincs, vasárnap este meccsre megyünk.
Illetve, dehogynem.. van extra.. még hétfőn sem megyünk dolgozni. Mert ha már lúd, akkor bizony legyen kövér, és legyen a szabad hétvégéből egy hosszú hétvége. Mert megérdemeljük. :)

1 megjegyzés: