2015. ápr. 2.

Ez a hét

Azt hiszem, ez nem az én hetem. Még mondjuk alakulhat holnap, és billenhet a mérleg nyelve a pozitív oldal felé is, de ahhoz sok kell.
A héten nyakalom a fájdalomcsillapítót. Rég volt már ilyen, mint most, de minden nap fejfájással ébredek, fejfájással indulok dolgozni, és fejfájással fekszem is le. És persze, pont a héten nem jutottam el masszíroztatni sem. Szóval, talán van még egy kis vér is a fájdalomcsillapítómban....
A héten nem tudok enni sem normálisan, mert mindentől olyan fura a gyomrom. Még néha olyan is, mintha "karistolná" az étel, amit lenyelek. Hülye érzés, az biztos. Ez a rész nem tesz jót a fejfájásomnak, de legalább böjtölök. És az alakomnak azért jót tesz.
A héten nem beszélgettem még senkivel sem egy jót. Vagy időhiány miatt, vagy azért, mert nem értjük egymást.
A héten többször bántottak meg, mint az elmúlt hónapban összesen.
A héten még aludni sem aludtam egy igazán jót.

De...
Holnap ugyan már hajnalban megyek dolgozni, alig öt óra múlva kelnem kell, de reményeim szerint megéri majd. Akkor, amikor holnap este hosszú idő múlva újra Fradi-meccsen leszek. :) Izgatottan várom. És ha szerencsém lesz, gazdagabb is lehetek egy-két autogrammal, mert éppen a vendég kispad fölött fogunk ülni. Szóval.. ez a holnapi meccs fog engem kárpótolni sokmindenért. :)

Addig már csak egyet kell aludni, meg dolgozni, meg valahogy a munka és a meccs között valami bevásárlásfélét is abszolválni, mert a végén még úgy járunk, hogy Húsvét napján is böjtölnünk kell.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése