2010. júl. 16.

Csak röviden

Este háromnegyed tizenegy van. 32 fok idebent, tárva-nyitva ajtók-ablakok, mennek a ventillátorok, én vizes törölközővel a nyakamban ülök itt. Teljesen leamortizált állapotban. Huszonnégy óra alatt nem aludtam többet két és fél óránál, alig ettem, mert képtelen vagyok magamba tuszkolni bármit is. Inni iszom, de azt sem tudok eleget. Ennek megfelelően a törölköző a nyakamban nem csak hűtési célokat szolgál. Merthogy nagyon szédülök, zsibbad az arcom is egy kissé, és elég bamba is vagyok már ahhoz, hogy itt aztán bármelyik pillanatban megnézzem, milyen is a padló testközelből.
Rettenetesen fáradt vagyok testileg, lelkileg. Kicsit sok néha a pörgés így is, úgy is. Még mindig van egy csomó tanulnivalóm, meg feldolgozni valóm. Csak mindig nehezebb ezekkel szembesülni.
De ez nem nyavalygás, csak simán közlöm a tényeket. Mert most épp ez van.
De majd jön a holnap, ami jobb lesz a mánál, és minden rendben is lesz akkor. :)

2 megjegyzés:

  1. kár, hogy nincs itt olyan gomb, hogy kedvelem, mert olyan ciki mindig írni hozzászólást és ehhez a bejegyzéshez lehetne mondani, hogy tetszik!!! Vigyázz magadra!!!

    VálaszTörlés
  2. Dius, vigyázz nagyon magadra, és kívánom, hogy mihamarabb a helyére kerüljenek a dolgok... hogy sikerüljön mihamarabb feldolgoznia feldolgoznivalódat és megtanulnod a megtanulnivalódat. Szerintem, jó az út, amin jársz! :)

    (cucka voltam, nem enged bejelentkezni :S )

    VálaszTörlés