2018. szept. 6.

Már csütörtök

Csak úgy repül az idő ezen a héten, amit nagyon jól is tesz, legalábbis most még, amikor a hétköznapokat nyomjuk, mert nem lenne baj, ha minél hamarabb túl lennénk ezen. Az utolsó napra még jutott némi extra is, ha nem lenne elég úgy egyébként önmagában, de erről majd holnap este.
Balázst sajnálom, neki holnap szabadnapja lett volna, de aztán úgy alakult, hogy neki is jönnie kell dolgozni. És holnap már neki is kezdődik a suli, meg szombaton is megy, és vasárnap megint dolgozni fog. :( Pedig már most is rettenetesen fáradt, és így, hogy nem lesz egy nap sem, amikor nincs más dolga, mint hogy itthon lazítson, így nem lesz ez egyszerű. A jövő hete nem tudom milyen lesz, de remélem, hogy legalább egy kicsit kevésbé lesz megterhelő.
Az én jövő hetemmel nagyjából már tisztában vagyok, kicsit összevissza lesz, de nem reménytelen a helyzet. Végül mindkét szülői értekezletre is el fogok jutni.
Egyébként meg gondoltam ma rá, hogy de jó lenne, ha most még meg tudnánk tenni, hogy legalább egy hétre lelépünk, és lazítunk valahol. Leginkább Balatonbogláron lenne jó, természetesen. Az a fajta nyugalom, ami ott van, mindig hiányzik, amikor nem vagyunk ott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése