2018. szept. 10.

Ahogy vártam

Már most látszik, hogy ez a hét nem az unalom hete lesz. Mondjuk ezzel nagyjából tisztában voltam már a múlt héten is. Ma azért így hétfőn rögtön belecsaptunk a tennivalókba, aminek, csak remélhetem, hogy a végére jutunk péntekig, és nem kell semmivel sem foglalkozni hétvégén. Igaz, munkával azért ilyenkor nem vagyok hajlandó.. esetleg beszélgetés szinten. De jobb inkább anélkül.
Beszélgetés fronton egyébként is lenne mit bepótolnunk egyéb témákban is, majd csak lesz rá alkalmas idő is.
Azt még mindenképpen meg szeretném itt örökíteni, hogy legnagyobb bámulatomra a tegnap ügyfélkapun keresztül beadott igényünket már ma teljesítette is a Nav. Hát ehhez képest szégyen és gyalázat, hogy az okmányirodától egy hete várunk egy nyamvadt papírra, ami elvileg sürgősséggel lett beadva. Én értem, hogy bürokrácia, meg emberek, meg azt is, hogy mindenkinek ilyenkor kell.. tök megértő vagyok, tényleg.. csak az a helyzet, hogy a gyerekem meg lecsúszik a határidőről emiatt, ha nem húznak bele. Na mindegy, mást úgysem tudok tenni, mint hogy várunk, és esetleg utánakérdezünk minden létező ismerősön keresztül, hogy mi újság..
Most megy gyorsan alszom sokat, mert hajnalban már újra ott fogok ülni az asztalomnál, és ott folytatom, ahol ma este abbahagytam. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése