2018. jún. 6.

Még sok ilyet

Minden nap lehetne ilyen, mint ez a mai volt. Igaz., a tempót nem biztos, hogy hosszú távon is képes lennék tartani, de ki tudja? Lehet, hogy működne az, hogy az energia energiát termel, és akkor aztán..
És hogy mitől vagyok ilyen feldobott? Most mondhatnám, hogy attól, hogy már tudjuk, az a matek, amiben olyan nagyon bizonytalan volt ez a gyerek, az bizony dehogy lett hármas, hanem négyes. :)  Ez is egy olyan hír volt ma délelőtt, ami nagy örömet szerzett, de nem ez volt az igazi boldogság okozója. Igen, ilyen kis önző is vagyok, hogy nem feltétlenül a gyerekem öröme az elsődleges.
Ma reggel Balatonfüreden voltunk. Apósomat vittük le a szokásos rehabilitációs időszakra (kb. kétévente jut neki három hét az infarktusa óta), és ugye, a Balatonhoz menni mindig nagy öröm. Most meg még jó idő is volt, úgyhogy naná, hogy ha már ott voltunk, akkor egy rövid sétára még leugrottunk a kikötőbe.
Kitaláljátok, hogy melyik hajó várakozott ott? El sem hiszitek, ha azt mondom, hogy ott állt a Szigliget. Hogy micsoda boldogság volt látni. Az én hajóm... és rögtön az első nyári kikötői sétán ott vár.. :) Legszívesebben azonnal felszálltam volna rá, és akárhova indult is (feltehetően Siófokra ment), én mentem volna vele. Aztán vissza, és megint.. amíg csak este nem lesz. :) De hát felnőtt vagyok már, úgyhogy legyőztem magamban ezt a gyerekes vágyat, és csak jól megbámultam, meg lefényképeztem. Megállapítottam, hogy a kapitány személye nem változott.
Sétáltunk még egy kicsit, majd indulni kellett haza, mert mennem kellett délután dolgozni. Egészen felemelő érzés volt szinte egyenesen a Balaton partról érkezni munkába.





1 megjegyzés:

  1. Óóóó Balatonfüred! Mi is nagyon várjuk már, hogy ott lehessünk!

    VálaszTörlés