2017. szept. 24.

Ezt megint benyaltam

Amire péntek este utaltam itt, miszerint már megint olyan nátha-érzésem van az orromban, tegnap estére teljesen valóságos lett. Nem csak az érzés volt meg, hanem minden más is. És nem, nem a meccsnek köszönhetően, mert rajtam már volt aláöltözet is, meg dupla zokni, dupla felső. Azt nem mondom, hogy melegem volt, de csak akkor fáztam egy kicsit, amikor egyszer feltámadt a szél. Na mindegy, ettől függetlenül megint kitört rajtam egy ilyen náthás nyavalya, ebben a hónapban már másodszor. Gondoltam is rá, hogy akkor most vagy elrohanok a gyógyszertárba, és felvásárolom az összes létező vitamint és immunerősítőt, vagy szépen karanténba zárom magam, és legközelebb akkor dugom ki az orrom a lakásból, ha majd megint huszonöt fok körül lesz legalább a hőmérséklet. Eljátszottam még azzal a gondolattal is, hogy eret vágok magamon.. aztán, amikor egy üres(ebb) fél órámban körülnéztem a blogger családok háza táján, némileg "megnyugodva" vettem tudomásul, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki képes gyakorlatilag két héten belül másodszor is megbetegedni, így simán betudtam annak, hogy ez a mostani egy nagyon makacs vírus ezek szerint. És ezúton is jobbulást kívánok teide-nek is, és Annamáriának is. ;)
Mondjuk azt nem nagyon merem elképzelni sem, hogy milyen lesz az ősz, és tél vírusok szempontjából, ha már most itt tartunk, de igazán nagyon nem is akarom tudni. Leginkább abban reménykedem, hogy jövő ilyenkorig le is tudtam minden ilyen felső légúti izét.
És legalább közülünk csak én vagyok göthös.. kicsit ugyan Roland orra is dugul, de őt ez szemmel láthatóan semmiben nem zavarja, vagy korlátozza. (nekem meg le kellett feküdnöm délután egy fél órára, mert nem bírtam tovább)

Holnaptól két napig időgazdálkodás tréningen leszek. Kedd estére sokkal okosabb leszek ebben a témában (is).

2 megjegyzés:

  1. :D Na, tessék, kétes dicsőség így szerepelni a posztodban.
    És tudod mit? Valahogy nem javul ez nálam sem. Nem értem én...
    Neked jobbulást kívánok!

    VálaszTörlés
  2. Koszonom, en kijottem belole het vegere. Kicsit ereztem meg a torkom, de az lehet, h a gyerekek fegyelmezesetol volt :).

    VálaszTörlés