2017. máj. 14.

Vasárnap este

Már megint vasárnap este van. Ráadásul annyira késő este, hogy már megint alig jut négy és fél óra az alvásra, aminek már megint majd az lesz a következménye, hogy alig tudok majd felkelni, és már megint hulla leszek egész délután. 
Próbálok a jó dolgokra koncentrálni, miszerint végre ma zavartalan volt a napsütés, és jó meleg is volt, nyolc órakor hazafelé autózva láttuk a napot lemenőben, és erről rögtön a nyaralás jutott eszünkbe, amire már nem is kell olyan sokat várni. 
Ja, és mindenképpen meg kell írnom, hogy ma Erikék csapata végre nyert. :) Annyi sikertelen meccs van a hátuk mögött, hogy már az is tiszteletre méltó ezektől a fiúktól, hogy minden meccsnapon kiállnak, és lesz, ami lesz alapon odateszik magukat. Végre ma sikert is hozott nekik a töretlen lelkesedés. :) 
Amúgy meg egy gyerekszoba már megint üres pár napig. Patrik van kirándulni Gyulán, és környékén, holnap Aradra is mennek. És már úgy megy, hogy még pakolni is magának pakol. Csak a törölközőt felejtette el majdnem. (de azért résen voltam, és rákérdeztem) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése