2017. máj. 16.

Ha majd

Ha majd a nyaralás környékén arról rinyálnék itt, hogy jajj, micsoda úszógumit növesztettem a télen, vagy jajj, nem szabad nekem már fürdőruhát sem felvennem, akkor majd emlékeztessetek rá, hogy amikor megettem egyszál magam egy délután alatt húsz deka csokit, akkor ez eszembe sem jutott. Egyik napon sem. :D
És ha majd lesz egy szusszanásnyi időtök, akkor esetleg megírhatnátok, hogy mit ebédeltetek/vacsoráztatok tegnap és ma? Semmi ötletem nincs már, még arra sem nagyon, hogy mit ennék, hátha kedvet kapok valamihez. :)
Holnap már szerda. Ami jó, mert ez a hét próbára tesz minden szempontból, de sebaj, mert szeretem a kihívásokat, és pénteken milyen jó lesz majd felsóhajtani, hogy ennek a hétnek is vége. :)

13 megjegyzés:

  1. Én két napja grill sajtot eszem salátával. Vacsorára rántotta volt. :)

    VálaszTörlés
  2. Ne is mondd, tegnap előszedtem a nyári blúzaimat. Hát.. alig van köztük olyan, amit ugyanúgy össze tudok gombolni, mint tavaly. :(( Egyébként tegnap fasírtot ettem krumplipürével és almakompóttal, este pedig csak egy Oikos almás-fahéjas joghurtot minden nélkül (mert addigra már megszemléltem a blúzokat grrr...)

    VálaszTörlés
  3. Tegnap : bableves, tegnapelőtt édes-savanyú csirke bulgurral illetve rantott hús a konzervativoknak :-) ez a csirke : http://gastrohobbi.cafeblog.hu/2016/11/05/edes-savanyu-csirkemell-falatkak-gmlm-videoval/
    Érdekes : majdnem két hónapig nem ettem cukrot, kenyeret, tésztát - ballagáson voltunk, ott megkostóltam a sütiket - azóta nincs megállás, folyton csokit meg édeset ennék... szóval rám is szóljon már valaki :-)

    VálaszTörlés
  4. Sult csirke edesburgonyaval egybesutve es bebispenot paradicsom salata tegnap, ma tarhonyas hus (ezt bulgurral szoktam, csak par hetig nem lehetett kapbi a sparban :)) ceklaval.vacsora joghurt muzlivel.ezek amugy hetvegen fozott etelek, hetkozben nincs idom sajnos fozni.a gyerekek meg mostanaban csak zsiros kenyeret esznek ujhagymaval.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én sem kaptam a Sparban, fel voltam háborodva. :))) Lidliben pótoltam.
      Popianyu

      Törlés
  5. Grillsajt pármai sonkába tekert spárgával, fiúknak grízgaluska leves+rakott krumpli. Ma lencsefőzelék lesz virslivel.

    VálaszTörlés
  6. Nálunk sült pulykamell volt rizzsel és párolt borsóval és párolt brokkolival. Ma pedig paradicsomleves van, lencsefőzelék szaftos csirkemellel. Lesz még a héten bolognai tészta és B menüként spenótos-tonhalas-tejszínes teljes kiőrlésű tészta is.
    Én még nem próbáltam fel a nyári ruhákat, mert egér van a pincében és nem merek lemenni a (nyári ruhás) dobozért, de hátha mára sikerül onnan kiűzni...

    VálaszTörlés
  7. Tegnap rakott krumpli volt, hétfőn palacsinta, ma spenót lesz csirkefalatokkal. Hétvégén bableves volt, fokhagymás tüzdelt pulykacombbal. Holnap lehet, hogy krumplis tészta, de erre alszom még egyet :-)
    amúgy én is mindig ötlettelen vagyok.

    VálaszTörlés
  8. Hétfőn tojásos tészta sok salátával, tegnap rakott krumpli, ma fogalmam sincs, de a lencse főzelékhez kedvet kaptam innen:) és a gyerekek palacsintát szorgalmaznak:))

    VálaszTörlés
  9. Lencse főzelék tényleg nagy ötlet!R :)
    Popianyu

    VálaszTörlés
  10. paradicsomos gombóc - ez kétnapos (ma és tegnap), holnap rizibizi (nálunk ez húsos, csirke lesz benne); a vacsoránk meg hideg: kenyér, vaj, felvágott/májas, sajt, paradicsom

    VálaszTörlés
  11. Köszönöm a remek ötleteket, lesz, amit a napokban be is vetek majd. :)

    VálaszTörlés