2017. márc. 6.

Az igazi fèrfi

Nem tudom, lehet, hogy èn vagyok a kisebbsèg ezzel, de felhúztam magam azon a reklámon, amiben az van, hogy az igazi fèrfi virágcsokrot vesz nőnapra.
Annak ellenére, hogy a nőnapot nem tartom (semmire) nincs semmi bajom azzal, hogy vannak, akik igen.
De azèrt hogy egy fèrfi attól legyen igazi fèrfi, hogy èpp ezen a napon, mondhatjuk,hogy kötelező jelleggel virágot vesz, hát na...
Szerintem egy fèrfi attól FÈRFI, hogy mellette nőnek èrezhetem magam, mert azt èrezteti minden pillantásával, hogy tetszik, amit lát. Attól fèrfi, hogy lehetek mellette elesett, gyenge nő ugyanúgy, mint tüzet okádó sárkány, papucsban, kócosan ès dagadtra aludt szemekkel is rám tud mosolyogni, megeszi a főztömet, akkor is, ha nem a legjobban sikerült. Attól fèrfi, hogy fogalma sincs róla, hogy melyik programon szoktam mosni, hogy pajkosan rámvigyorog, amikor èpp kiakadnèk rá. Attól fèrfi, hogy nèha kètsègek között hagy, máskor meg az arcomba mondja, amit tudatni akar.
Attól fèrfi, hogy csakis mellette tudok az a nő lenni, aki vagyok. Ès ne hozzon nekem virágot a lidl-ből nőnapra, de ne felejtse el majd a házassági èvfordulónkat. Mert attól is fèrfi, hogy engem vett felesègül.

2 megjegyzés:

  1. Fogalmam sincs a reklámról, lehet, hogy az igazi férfiról sem, de azért gondolataim vannak. Nekem a férfi attól igazi, hogy tisztában van az értékeivel és nem a nőtől várja a megerősítést, az önbizalma erősítését. Szellemes és van humora. Beszél és meghallgat. Erős, de közben gyengéd is. Kiáll a maga és mások igazáért, védi, óvja a gyengébbet. Segítőkész, észreveszi ha valahol segíthet. Érdekli, hogy mi történik a világban és az is, hogy mi történik a körülötte élőkkel. Valahogy így....

    VálaszTörlés
  2. Az igazi férfi 'mindig zord/az igazi férfi szoknyát hord...' Gryllus után :-) igen - láttam a reklámot és igaziból én jobban örvendek egy spontán letépett vagy akármilyen virágnak, mint a kötelezőnek! buta reklám!

    VálaszTörlés