2016. jún. 23.

Nem lesz hosszú

Ez lesz az az éjszaka a a héten, ami nemhogy nem ér majd véget, de alig elkezdődik, máris vége lesz. Megint olyan nap van, hogy reggel megyek vissza dolgozni, ami ugye jó, mert nem kell a péntek délutánt munkával tölteni, de persze nehéz lesz hajnalban felkelni.
Megvettük ma az ajtókat, a bejárati ajtót is, és az összes beltéri ajtót. Megrendeltük az aljzatkiegyenlítéshez a szükséges anyagokat, délután ki is vitték. Igaz, két körben, mert elsőre a fele lemaradt, de szerencsére csak kb. tíz percre kellett szívbajt kapnunk, és megoldódott minden. Mindig mondom, de az ilyen dolgok miatt mindig csak megerősödöm benne, hogy jó dolog ez a technika.. mert pillanatok alatt értesülhetünk nem csak a meccsek eredményeiről, de minden egyéb másról is, mert rendelkezésünkre állnak mobiltelefonok, email címek, mobilnet, stb. stb. Régen ez, hogy elfelejtették kihozni a padlopon-t úgy derült volna ki, hogy majd holnap, amikor megyünk haza, keressük, nincs sehol. És majd akkor kezdtünk volna el rohangálni érte.. mennyivel egyszerűbb volt ez így.
Holnap délután elkezdik a padlókiegyenlítést, vasárnap jönnek az ácsok is, folytatják a munkát ők is. Reményeim szerint jövő hét vége felé neki lehet állni gipszkartonozni, és utána azért beindulhat gőzerővel minden..
Ámbár bevallom.. most, hogy végre itt a nyár, egyre többször csak a nyaraláson jár az eszem. :)

2 megjegyzés:

  1. Jó tanács: nagyon figyeljetek a padló kiegyenlítésre...nekünk most kell visszaszedni mindent, mert a szaki lustaságból nem egyenlítette ki a padlót.

    VálaszTörlés
  2. Köszi. Az előző lakásunkban mi is megjártuk így a laminált padlóval, úgyhogy most aztán nem sajnáljuk sem az időt, sem a pénzt rá.

    VálaszTörlés