2015. szept. 2.

Ha lehetne..

Ha tehetném, visszapörgetném az időt. Pont odáig, hogy épp most kezdődjön a július. És még csak számolnánk vissza a napokat a nyaralásig, és újra visszajönne az az izgalmas várakozás-érzés, ami megelőzte azokat a napokat.
A nyaralás idejét is visszapörgetném. Újra elindulnék, és újra végigcsinálnék mindent, ahogy volt, meg még akár mást is. Kicsit többet ücsörögnék a teraszon, mint amennyi összejött igazából, de még az sem lenne baj, ha mégsem így lenne.
Jelen pillanatban mindennél jobban vágyom a nyugalomra, a rohanás-mentes időkre, meg mindenre, amit jelentett az a kicsit több, mint két hét. És még mindig habozás nélkül cserélnék lakhelyet is, ha tehetném.
Az igazság az, hogy elég kemény hetek állnak mögöttem, már legalábbis agyban nagyon kemények voltak, és kellene egy kis szusszanás. Épp ezért úgy van betervezve, hogy jövő héten szabira jövünk. Mázlink van, mert mindketten. Ha tehetném, mennék is Balatonboglárra azonnal, amint nem kell menni dolgozni. És megnézném milyen is ilyenkor szeptember elején a Balaton-part.

1 megjegyzés: