2014. márc. 10.

Képek.. más semmi

Beszéljünk csak arról, amire büszke lehetek ma. Semmiképp sem akarom elmesélni, hogy van, amire meg nem. Mint ahogy azt sem, hogy bizony Roland fiam is képes a meglepetéseket hatalmas pofonokká és kérdőjelekké változtatni. Legyen elég annyi, hogy kedves kicsi gyerekes anyukák, örüljetek, amíg kicsik. De tényleg.
Na de... megérkeztek ma a fotók. Amiket majdnem annyira vártam, mint azt az ideiglenes listát, ami még mindig nincs elérhetővé téve. Így aztán ma még csak fotókat nézegettem. Nézzétek el nekem a minőséget, mert a telefonommal (és a nulla fotózási tudásommal) fényképeztem csak azért, hogy meg tudjam őket mutatni.





Ma ez tartott életben. Hogy ide jutunk majd el. Mindenkivel. Holnap meg majd találok valami mást.
Ugye milyen szépek? A képek különlegessége még, hogy négy évvel ezelőtt is készültek róluk hasonlók.. csak akkor még kisebbek voltak, és palotást táncoltak. :)

10 megjegyzés:

  1. Ez igen!!!! Van itt őszinte nevetés is, nem csak kamaszos mosoly!
    Annyira kedvesek!
    Köszi, hogy megmutattad!

    VálaszTörlés
  2. köszi, hogy feltetted :-) ezekre a képekre érdemes volt várni. Nagyon-nagyon klassz!

    VálaszTörlés
  3. Az utolsó kettő a csúcs! Ők egyébként is barátok, vagy csak együtt szoktak táncolni? Lista nálunk már van, úgy tűnik bent vagyunk az első három kiválasztottban, mert mindenütt harmincvalahanyadik Márkó....

    VálaszTörlés
  4. mintha csak esküvői képek lennének ;-)

    VálaszTörlés
  5. Az egymásnak háttal állós nagyon szuper, nekem olyan ámerikai feelinges, amikor mennek a fiúk a virággal a gyönyörű lányokért. :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon helyesek! Kíváncsi leszek, jövőre átélem e még egyszer...fiúsan is.:-)

    VálaszTörlés
  7. :)
    Mesélő, nem mondanám őket barátnak, bár tizenkettedik éve járnak egy helyre.. már oviban is csoporttársak voltak. :) De inkább csak együtt "szoktak" táncolni. :)
    Lili, virág nálunk is volt, csak a tánc után, köszönetképpen. :) (mert vannak még úriemberek a világon)
    Anikó, remélem, hogy átélheted. :)

    VálaszTörlés