2013. okt. 6.

X

Na, most, hogy megvan a tizenkét döntős, most már akkor muszáj pár szót ejtenem róluk. Ilyen még nem volt, hogy igazából a csapatok azok, akik a leginkább tetszenek. :) Pedig úgy indult, hogy megint a fiúk közül lesz a kedvencem, de most még úgy áll a helyzet, hogy előnyt élvez a By The Way és a MDC. De meglátjuk.
Én nem érzem azt, hogy olyan nagyon "ütős" lenne ez a mezőny, és soha még nem voltak ilyen jó énekesek. Szerintem voltak. De lehet, hogy ez a véleményem még változni fog, és simán benne van, hogy még csak ízlelgetem az új mentorokat is. Bevallom, Malek Miklós nagyon hiányzik innen. A többiek is, de Ő aztán nagyon.
Azt hiszem, jelen pillanatban úgy áll a helyzet, hogy Geszti Péter az, akiben a legnagyobbat "csalódtam". Akkor, amikor Lia helyett a Tündit választotta. A hangja tény, hogy nagyon szép és egyedi, de engem a hideg ráz tőle.
Alföldi Róbertet nézve végig azt gondoltam, hogy mekkora színész ez az ember. Mennyire mesterien űzte még itt is a szakmáját, és mennyire tudta azt is, hogyan is alakítsa a helyzeteket a lányok körül. A sors fricskája neki (vagy épp a műsor producereié), hogy épp a lányokat kapta, akikkel azt hiszem, eleinte azt gondolta, nem fog tudni mit kezdeni. De szerintem- annak ellenére, hogy csak egy lány van, aki nekem bejön (Lili)- egészen jók lesznek ők együtt.
A fiúk pedig.. hát nem lettem volna Gabi helyében.. és annak ellenére, hogy mindhárom fiú tetszik nekem (mármint a hangjuk), azért én Kristófot nem hagytam volna ki. Lehet, hogy bevállaltam volna Ádám helyett.

Ja, és Márk.. aki nekem, bevallom őszintén totálisan ismeretlen volt. Mert nem nézem a Barátok köztöt, úgyhogy el sem tudtam képzelni, miért tapsol neki állva a közönség, amikor bejött először a válogatásra. A gyerekeim világosítottak fel, hogy "Hát ez a kicsiSzabi". Nyilván tele lesz vele a sajtó, hogy protekciós, meg nézettség-vadászat csak, hogy bejutott, de azért tény, hogy énekelni azt tud.
És ugyanez lesz amúgy majd Ádámmal is.. aki egyszer már jól szerepelt a CsillagSzületikben. Meg ugyanez lesz Marcival is, aki ByeAlex unokatestvére.. De engem ez nem érdekel, még akkor sem, ha bármi is igaz abból, hogy kell a nézettség, meg az sms, meg akármi. Én azért fogom nézni, mert szeretem a zenét, és szeretem ezeket a bizakodó és tehetséges fiatalembereket is. :)

Amúgy meg már megint jókat bőgtem velük együtt.. főleg azoknál a telefonoknál, amikor hazatelefonáltak. :) Jajj.. hát ott végem volt. :)

Nem baj, ha nem nézitek, majd tudósítok, és nézem helyettetek is. :)

4 megjegyzés:

  1. Még nekem is könnybe lábadt sokszor a szemem, pedig nem szoktam elérzékenyülni rajtuk. Kristófot én is sajnálom.

    VálaszTörlés
  2. Szerintem sem kiemelkedően erős az idei mezőny, inkább azt mondanám, hogy kiegyenlítettebb. Illetve idén először azok jutottak tovább rendre, akiknek szurkoltam. :) Van már tipped, ki nyerhet? :)

    VálaszTörlés
  3. Nem szoktuk nézni, de bevallom elolvastam amit írtál, mert csodálom, hogy ennyire ki tudsz kapcsolódni tőle. És ez nagyon jó! Hogy én meg nem nézem, én bajom, engem más kapcsol ki..:-)))

    VálaszTörlés
  4. Nagyjából ehyetértek veled. Én is legfőképp a zenei szeretetem miatt nézem. Bár én a fiúknál Szabó Ádám helyére Nagy Ricsit vittem volna. Mindketten nagyon tehetségesek, de Ádám már tud koncertet adni és van már egy közönsége.
    Én már nagyon várom az élő adásokat, mert ott kiderül ki mennyire rátermett a színpadon. :)) Én örülnék ha még írnál majd róla. Kíváncsi vagyok a te véleményedre.:)

    VálaszTörlés