2012. okt. 12.

Ez az Ő napja

Igen, igen. Csak és kizárólagosan azé az emberé, akit a létező legnagyobb Ő-nek mondanék. Minden valaha volt hullámvölgyünk ellenére mindig jobban szeretem.
Mától lecserélhetném két 18 évesre, mert az eredmény pontosan ugyanannyi lenne, de eszemben sincs ilyesmi. :)
Miközben délelőtt az általa nagyon szeretett Rigó Jancsit készítettem update változatban, meg-megálltam, gondolkodva, számolgatva, hogy vajon hanyadik születésnap is ez, amikor köszönthetem? Minden számításom szerint ezt már több, mint két évtizede tehetem meg, mert annyi ideje ismerjük egymást. Köszöntöttem őt a barátom barátjaként, köszöntöttem a barátomként, köszöntöttem őt a vőlegényemként, köszöntöttem őt a férjemként, és köszöntöttem már, mint a gyerekeim apját. Változott e valami ennyi idő alatt? Természetesen igen. Mostanában már úgy köszöntöm őt, mint azt az embert, aki tökéletesen a részem, aki attól függetlenül, hogy szinte mindenben más, mint én, és egy abszolút önálló ember,mégis valaki belőlem is. Lepergett pár szülinapja előttem, olyanok is, amiket rég elfeledtem már, de mégis itt élnek emlékként. Mindig szerettem őt meglepni, pedig nagyon nem szereti a meglepetéseket. (azért lesz majd az a kerek szülinap pár év múlva, akkor nem ússza ám meg) Kisebb-nagyobb dolgokkal mindig sikerült. Néha a tortája volt meglepi, néha egy apró ajándék, és néha valami, ami saját készítés volt.
Kicsit el is szomorodtam ma, amikor eszembe jutott, hogy a szülei nem köszöntik ma fel. Ők, akiknek köszönheti (meg én is) azt, hogy egyáltalán itt van, mindketten hátat fordítottak végül. Mindig azt kérdezi, ilyen rossz ember vagyok én, hogy a saját szüleimnek ennyit érek? Én tudom, mert itt voltam végig, hogy nem rossz ember Ő. Csak vannak, akiknek nem lehet úgy megmondani az igazat, hogy ne fordítson hátat. Ha nem erről a szituációról beszélnék, azt mondanám, az ilyenekért nem is kár. Így ezt nem mondhatom, de a véleményem mindig az marad, hogy akik ezzel a helyzettel igazán sokat veszítettek, azok nem mi vagyunk. Még csak nem is Balázs. Mert bennünk, a fiúkban is, és bennem is, az ő valaha volt szeretetérzésüknek minimum az ezerszerese van, amit nem félünk soha, semmilyen helyzetben megmutatni, és nem félünk megbocsátani sem az esetleges hibáit.
A mai születésnap minden csorbasága ellenére is tökéletes volt. Mert róla szólt, úgy, ahogy szerette volna. Elmentünk ötösben a Burger Kingbe, ettünk, beszélgettünk. A Rigó Jancsi ugyan szép nem lett, de nagyon finom, örült neki. Ami nekem fontos volt, láttam az arcán az elégedett boldogságot. Amihez elég volt ennyi. :)

Azt szeretném, hogy még sok-sok évig köszönthessem őt ugyanúgy, mint ma is.

Boldog Születésnapot!


13 megjegyzés:

  1. Isten éltesse sokáig és legyetek mindig nagyon boldogok! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon boldog születésnapot kívánok!!! :)

    VálaszTörlés
  3. Isten éltesse sokáig, és még sok boldog évet Nektek! És milyen fiatal :)

    VálaszTörlés
  4. Boldog születésnapot utólag is! :-)

    VálaszTörlés
  5. Isten éltesse! Így utólag is. Olyan jó volt egy ilyen posztot olvasni, túl sok szomorú történet van mostanában a környezetemben... Pár éve nem hívnak minket esküvőre, a barátaink révbe értek, most a megromlások ideje van. Jó látni, hogy nem mindenkit érint.

    VálaszTörlés
  6. Boldog szülianpot a ház urának! :)

    VálaszTörlés
  7. Boldog születésnapot kívánok Balázsodnak, és még nagyon sok együttünneplést Nektek!

    VálaszTörlés
  8. Boldog szülinapot Balázsnak! :)

    VálaszTörlés
  9. Köszönöm szépen helyette is, átadom mindet. (vagy majd inkább elolvastatom vele)
    Kikocs, megromlás idején túl vagyunk. Nem adtuk magunkat, és azt hiszem, mindennél többre becsüljük azóta azt, amik együtt vagyunk. :)

    VálaszTörlés
  10. Ugyan már! Előre kell nézni, nem hátra. Ha a szülők nem igénylik a társaságát, akkor nem igénylik, ne rontsa el ez a ti szép kis családotok hangulatát egy percig se. :o) (Mondom ezt én, mint hasonló cipőben járó lánygyermek.)

    Boldog születésnapot az emberednek! ♥

    (És nagyon tetszik az apás vers, nem ismertem.)

    VálaszTörlés
  11. Utólag is boldog születésnapot!!!
    Üdv,
    Szilvi

    VálaszTörlés
  12. Én is boldog szülinapot kívánok életed párjának!
    A lényeg, hogy ti öten szoros egységet alkottok. A többi mellékes.

    VálaszTörlés
  13. Altair, köszi szépen. :)A hasonló cipőt sajnálom. :(
    Szilvi és Dominika köszönjük szépen nektek is. :)

    VálaszTörlés