2011. jan. 4.

Az első

bejegyzés az idén. Pedig már négy napja 2011 van, úgyhogy nagyon röstellem, hogy még ide sem szagoltam. Najó, ez nem igaz, mert benéztem, és a kommentekre is válaszoltam. A mentségem, hogy nem voltam jól. Meg hogy nemigen fértem a géphez.
Na de... amúgy meg mától a héten lógatom a lábam, vagyis nem dolgozom, előre lecsúsztatom amit majd nemsokára túlórázni fogok. Őszintén szólva úgy kellett, mint egy falat kenyér. Már az egy napnyi semmittevéstől határozottan jól vagyok, nagyon sokat javult a megfázásom (vagy mi ez) is. Nagyjából értem az egészet... mélyen meg még nem mászok bele. (majd úgy csütörtök felé)

És amit még akartam mutatni így hirtelenjében.. kissé gyerekes, vagy nem is tudom.. de muszáj volt kifényképezni, mert amúgy meg olyan szívmelengető nekem. Hiába no, menthetetlenül romantikus voltam mindig. És ez már úgy látszik, így is marad.


A szemfülesek észrevették már, hogy nem radíroztam le a nevemet. Nem is véletlen, és nem is szándékos. Végül is nagyon sokan tudjátok is már, meg amúgy sem titok.
Remélem, hogy a héten a nagy semmittevésben lesz egy csomó időm, amit itt töltök, és írni fogok.. meg lecserélem a blogsablont, meg olvasok, meg ... meg... meg.... lehet, hogy kevés is lesz ez a hét? Főleg, hogy az első napot fedettpályás távolbanézéssel elherdáltam. :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése