2009. okt. 15.

Heti termés (eddig)

Az első, aznap, mikor a tesztíráson voltam.
"Tisztelt, Pályázó!
Köszönjük, hogy megtisztelte cégünket bizalmával és elküldte hozzánk pályázatát.
Bár számos területre tudása és tapasztalata megfelel, a meghirdetett munkakörök esetében, az önéletrajzok kiértékelése során másra esett választásunk.
Kívánjuk Önnek, hogy szakmai felkészültségének megfelelő állást találjon a közeljövőben."
Dátum, aláírás xy Adminisztrációs vezető

Aztán a második ma:
"Tisztelt Pályázó!

Köszönjük, hogy bizalmával és érdeklődésével megtisztelte cégünket és elküldte hozzánk jelentkezését az általunk meghirdetett pozícióval kapcsolatban.
Ezúton tájékoztatjuk, hogy az ön által megpályázott "Készletgazdálkodási asszisztens" munkakör kiválasztási folyamatának első lépése lezárult. A pályázatok értékelését követően csak azon jelölteket tudjuk személyes interjúra hívni, akik leginkább megfelelnek a munkakör által támasztott szakmai követelményeknek.
Sajnálattal értesítjük, hogy pályázati anyaga alapján, a személyes bemutatkozáson résztvevő jelöltek közé ez alkalommal nem került be.
Amennyiben hozzájárul, pályázati anyagát megőrizzük, így ha a jövőben képzettségének, szakmai tapasztalatának megfelelő álláslehetőség adódik, felvesszük Önnel a kapcsolatot.
További szakmai pályafutásához sok sikert kívánunk!

Üdvözlettel: xy Ker. zRt.


Szóval ismét csak kevés vagyok, mint sünben a dauer. :-D Mondjuk felmerül a kérdés, miféle szakmai követelmény kell egy készletgazdálkodási asszisztensnek, ami nekem nincs. Vagy miféle tapasztalat és tudás kell vajon egy vevőszolgálatosnak?
Mindegy, az is valami, hogy legalább visszajeleztek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése