2009. febr. 22.

És akkor most...

Most kell változtatnom. Sürgősen.

Depresszió teszt

Eredmény: 28 pont

Önnél komolyan felmerül a súlyos depresszió gyanúja, ezért javasoljuk, hogy a diagnózis pontosítása és az esetleges kezelés szükségességének eldöntése miatt forduljon szakemberhez.

A Beck-féle depresszió-önértékelő skála szűrésre, illetve tájékozódásra megfelelő, de a depresszió diagnózisának felállítására nem alkalmas.
(forrás:hazipatika.com)

Szakemberre nincs szükség. Már nyitva van a szemem (résnyire). Már tudom, merre kell indulnom. Tudom, mert nálam bölcsebb és tapasztaltabb barátaim elmondták. Nem, nem azt, hogy mit tegyek. Csak hogy miben vagyok rettenetesen eltévelyedve. Szóval, a skizoság nem igaz. Rosszul kezelem csak. Oké. Összerakom magam. Mint egy puzzle-t. Remélhetőleg jó játék lesz. Jó sok darabja van, úgyhogy egy darabig nem fogok unatkozni. Biztos lesz olyan is, hogy majd félreteszem, mert épp nem találom a megfelelő darabot a megfelelő helyre.

Tettem ígéreket is. Sokat. Majdnem mindenkinek. Így aztán kénytelen leszek tenni, hogy olyan legyek, mint az old spice. (bizonyíték, ugyebár)

Bár épp tökjól elvagyok az önsajnálatban, és éneklem, hogy:

Fáj a fejem,a szívem túl nagy
És nem tudom, nem tudom hol vagy
Forog a világ, elfolyik minden
Nekem senkim, de senkim sincsen.

De majd jön valami más zene, mondjuk, hogy "Nyáááár van,...." Vagy valami hasonló. Gyúrok rá, vagy mi. :-D
De hogy az ígéreteim bizonyítékok is legyenek, ez nem lesz elég. A telefonomat csak hívásfogadásra fogom használni, meg ilyenek.. :-) És akkor majd jön a széééép, új világ.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése