2019. márc. 16.

Meccsnap

Ma is az a szombat volt, amire sokezer fradistával együtt várunk egész héten.
De még délelőtt azért elmentünk cipőt venni, mert Roli még mindig a téli bakancsában volt kénytelen járni, hiába van egy alig használt adidas cipő a szekrényben, kinőtte...Ő kb. öt perc alatt ki is választotta magának, ami tetszett, jó is volt rá. Aztán következtem én...merthogy én olyan sportcipőt nő vagyok, az a nike, amit hordok, meg már igencsak kiszolgált, harmadik éve hordom. Amit elsőre kinéztünk, jó is volt rám, kényelmes is volt, tetszett is, csak sokallottam az árát. Még két helyre mentünk be, de sehol nem találtam olyan igazit. Így aztán Balázs fogta magát, visszament, és megvette azt az elsőt.

Ebédre pizzát rendeltünk, Erik is épp akkor ért haza egy győztes meccsről, kissé leharcolt állapotban....a térde is fájt, meg még "le is égett" a bőre egy komolyabb becsúszás során. De kemény gyerek, még ha kicsit jól is esik neki, ha sajnálgatva van, azért mindig megy tovább.
A meccs előtt még megvettük Patriknak a pulcsit, amit a névnapjára kapott tőlünk. Szerdán már vettünk, hogy meglepetés legyen, de nem találtuk el a méretet, így az Eriké lett, ma meg Patriknak is vettünk egy olyat, ami jó is rá.
A meccs nem volt a legjobb, de nyertünk, és újabb három pontot raktároztunk el. Ez a lényeg. Majd amikorra kell, addigra meg minden sínen lesz, és egyszerre látunk gyors játékot, támadó szellemű játékot, és olyan csapatot, ahol mindenki képes, tud és akar is együtt játszani a többiekkel.
Azt már a héten elmondtam, hogy nekünk van a legjobb, legintelligensebb táborunk. Csak ismételni tudnám magam, de nem teszem. De ma megint nagyot alkottak (és nagyot szurkoltak).
Szerintem a maga egyszerűségében legalább olyan nagyszerű volt, mint tegnap a Múzeumkertben tartott műsor. Ha nem nagyszerűbb...


Azt meg nyilván sejtitek, hogy készült családi szelfi is.

És azért mutatok még egyet, csak hogy látszódjon, mennyire nem vagyunk magányosak..

Holnap is meccsnap lesz. Meg állítólag húsz fok is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése