2020. jún. 23.

Megint itthon

Ma megint hazajöttünk a Balatonról, és holnap megint dolgozni megyünk, de itt vége is ennek a ciklikus jóvilágnak, mert most már majd csak nyaralni megyünk. De az már nem sok idő, és pont jó is lesz, mert addigra megint nagyon fog hiányozni, hogy ott legyünk. Most már volt azért benne egyfajta természetesség, hogy minden hétvégét ott töltünk, és persze, simán meg tudnánk szokni, de erre most még nincs reális esély. 
Igaz, Balázs hétvégén mind a hat számot eltalálta a hatos lottón, csak épp nem egy szelvényen voltak, így nem hullott az ölünkbe egy nagyobb kupac millió, amiből az ilyen típusú vágyaink testet ölthetnének. 
Én egyébként abszolút optimista vagyok e téren is, mert eddig még minden álmunkat valóra váltottuk, biztosan ez is sorra fog kerülni. Csak még nem jött el erre a megfelelő pillanat. 

3 megjegyzés:

  1. A hatos lottón felnyihogtam csendben. Mennyivel jobb lett volna, ha egy szelvényen sikerül!

    VálaszTörlés
  2. Képzeld, ilyen nekünk is volt, az ötös lottón :) ! Valami gigantikus főnyeremény volt éppen, több száz évvel ezelőtt, és a két szelvényünkön a Családfővel, megvolt az öt találat :) ...Annyira azért nem örültünk :) ...

    VálaszTörlés
  3. Hát ez a hatos lottó még egy darabig téma lesz köztünk is biztos, mert így még nem jártunk. 😁

    VálaszTörlés