2020. jan. 28.

Orvosos

Ma munka után hármasban mentünk a háziorvoshoz. Balázs, Erik és én. Jó sokan voltak, remélhetőleg a meglévő nyavalyáink mellé nem szedtünk össze még egyebeket. Balázs kapott a vérnyomására, vagyis leginkább a pulzusát lelassítandó gyógyszert. Nem fűlik hozzá a foga, de itt volt az ideje foglalkozni ezzel. A laborlelete kifejezetten jó, pedig aggódtam, hogy milyen lesz...mióta mi együtt vagyunk, egyszer nézték a vérképét.
Erik kapott további beutalókat, mert a májfunkciója is, és a bilirubinja is elég aggasztóan magas. Menni kell megint vérvételre, hepatitis (a,b,c) szűrésre, hasi ultrahangra, és hepatológia szakrendelésre. Aggódom továbbra is miatta, mert ez így biztos nem jó, de el sem tudom képzelni, vajon mi ez..
Aztán még én is beszéltem vele a magam kis vesemizériájáról. Nagyjából mindent jól csináltam eddig, a tünteteim alapján már csak egy kis szakasz van hátra a kő útjából. Lehet, hogy egy hét, lehet, hogy pár óra. Ha hirtelen belázasodnék, vagy hidegrázásom lenne, esetleg csillapíthatatlan a fájdalom, akkor sürgősségi. Egyébként nincs más teendő. Esetleg még ugrálhatok, amikor nem fáj.
A többiek jól vannak. 😊

1 megjegyzés: