2020. jan. 26.

Még mindig ugyanaz

Amit pénteken ellógtam, tegnap meg a meccs miatt nem volt idő rá, azt ma be kellett pótolni. Nem sikerült teljesen, de azért kilencven százalékban igen, úgyhogy jelen körülmények között elégedett vagyok ezzel is. Jelen körülmény ugyanis az, hogy a tegnapi viszonylagos nyugalom után vesetájékon újfent nemkívánatos dolgok történnek. Nem fetrengek a fájdalomtól, nem kellett még négykézláb a földön sem lennem (volt már ilyenre is példa régebben), de nem jó sehogy sem. Ha nem lenne olyan a motivációs rendszerünk, amilyen, akkor már beteget jelentettem volna ma délután, de így ezt most még nem tehetem meg. Ki kell húznom még két napot így, aztán ha muszáj, akkor otthon maradok.

5 megjegyzés:

  1. Dius, szerintem mielőbb menjél orvoshoz. Mondjuk én csak a szemlélője voltam decemberben, amikor a Családfő vesekő miatt szenvedett, és nála a semmiből jött ez a fájdalom, de másnál van ahol máshogy jelentkezik, most már tudjuk és nagyon fájdalmas, azt láttam... Persze lehet, hogy nem vesekő, de az ott nagyon tud fájni, szóval jobb, ha látja egy orvos...

    VálaszTörlés
  2. Nekem ált. iskolás koromban volt vesegyulladásom, és az az egyetlen betegség, amire úgy emlékszem a gyerekkoromból, hogy máig kiráz tőle a hideg. A suliban görcsölt be a vesém, de olyan szinten, hogy nem bírtam mozdulni, ölben vittek fel a kórházba. Borzalmas fájdalmaim voltak, és borzasztó emlék még ma is. Semmiképp ne hagyd kivizsgálatlanul! De ezt úgyis tudod...

    VálaszTörlés
  3. Jaja, jol mondjak a tobbiek, uh és labor, de iziben! Legalabb tudod, hogy homok/kő , gyulladas vagy mi a szösz. Jobbulást! Ja es 3-4 l folyadék minimum!

    VálaszTörlés
  4. Sajnos meg kell várnom, hogy indokoltan menjek ezzel sürgősségire. Vérvétel-vizelet vizsgálat három hét, ultrahang másfél hónap normál esetben. De ma sokkal jobb, mint az elmúlt napokban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sürgősségi nem indokolt. A háziorvos tud utalni "sürgősséggel" szakrendelésre és akkor azonnal fogadnak. Legalábbis errefelé így van. Laborba is tud küldeni....Annak örülök, hogy jobban vagy! :)

      Törlés