2018. márc. 18.

Vasárnap

Lehet mondani, hogy mi aztán rendesen kihasználtuk a hétvégét kikapcsolódásra. Tegnap ugye meccslázban égtünk már egész nap, mert előtte Roli miatt izgultunk, közben meg először érte, majd a csapatunkért.
Ma Eriknek meccse volt délelőtt, amit a hóesés ellenére is megtartottak, igaz, egy órával később kezdték, mint ahogy kellett volna, mert addigra sikerült a pályát teljesen letakarítani. (nesze neked, tavaszi szezon :D) Nyertek, volt egy jó beadása, amiből gól lett, meg volt olyan mozzanata is, amiért nem dicsérték meg, de a lényeg, hogy ő jól érezte magát. :) Én nem láttam focizni gyakorlatilag az első meccse óta, de Balázs és Patrik a héten voltak vele focizni, mindketten azt mondták, hogy rengeteget fejlődött. Terveim szerint azért meg fogom nézni majd valamelyik hazai meccsét, mert kíváncsi vagyok rá.
Ma délután moziban voltunk. Megnéztük a Sztálin halála című filmet, amit Patrik szeretett volna nagyon látni, és mivel neki tegnap névnapja volt, így az ő kívánsága teljesült. :) Hát.. nagy szerencse, hogy az alkotók rengeteg humort csempésztek bele, mert egyébként kőkemény a téma. Még így is voltak benne bőven megrázó pillanatok, főleg, mert tudja az ember, hogy ez bizony valóság volt.
Holnap újraindul a hétköznapi verkli, és már most azon drukkolok, hogy az a kolléganőm, aki hívott ma, hogy nem jön holnap, mert beteg, meggyógyul a jövő héten, mert ha nem, akkor az én szabim bizony megy a levesbe.. az meg nem fog jólesni.
És a végére egy kép a hétvége legnagyobb eseményéről, és a legjóképűbb játékoskísérőről, aki tegnap megfordult a Groupama Arénában. :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése