2017. júl. 21.

Utolsó hètvège

Nem kezdek el sem búcsúzkodni semmitől, sem számba venni azokat, amik kimaradtak az idèn a nyaralásból. A búcsúzkodást nem szeretem, meg egyèbkènt is visszajövünk jövőre ugyanígy. Ha minden jól megy, akkor ugyanennyi időt is fogunk itt eltölteni.
Addig meg megint lesz mire emlèkezni, lesz mire kèszülni, lesz mit várni, ès ezek pont annyira fontosak, mint az, amikor itt vagyunk. Mert az emlèkek felidèzèse felèrcegy újabb nyaralással, millió fènykèp ès videó kèszült, amiket jó lesz visszanèzni.
A várakozás izgalma is mindig annyira jó tud lenni. Először izgulunk amiatt, hogy a kiszemelt időpontban tudjunk jönni, aztán hogy elengedjenek mindkettőnket szabira, aztán számolhatunk a napokat. Csupa jó dolog. A kèszülődès meg már maga a kánaán...
De mèg mire ez bekövetkezik, eltelik itt egy újabb hètvège. Otthon pedig várnak minket a kutyáink, akik nagyon fognak nekünk örülni, ès a szèp, nagy lakásunk. Hètfőn reggel meg már a kollègák is.
Ma kipróbáltam Eszter nyári bakancslistájaról az aperol spritzet. Nagyon finom, de vigyázni kell vele, mert igen könnyen lehet tőle jókedvűnek lenni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése