2017. júl. 8.

Jó kis nap

Ma pontosan olyan időjárás volt, amilyet én szeretek, és amilyet rendeltem magunknak a nyaralás idejére. :) Igazi nyár volt, igazi hőséggel. :)
Ennek ellenére délután, strandolás után elmentünk Balatonfenyvesre a hosszú mólóhoz. :) Nekem még mindig nagyon tetszik, akármilyen viták voltak is körülötte. Igaz, én csak szimplán turista szemmel tudom ezt nézni, semmi mással.
A strandon ott is rengetegen voltak, mondjuk nekem az kicsit frusztráló lenne, hogy fekszem bikiniben egy járda mellett, ahol fel-alá járkálnak az emberek, de jó sokakat ez szemmel láthatóan egyáltalán nem zavart.
Nagyon finom limonádét ittunk a séta végén, még kicsit körülnéztünk a bazársoron, és már jöttünk is vissza. Itthon még egyszer lementünk strandolni vacsora előtt. Vacsorára Balázs grillkolbászt sütött, nekem csak a salátát kellett megcsinálnom mellé. :)
Az idén.. a bácsi hiánya mellett Szigliget hiányban is szenvedünk, mert még nem láttuk. Gondolom, holnap a Balaton-átúszás kapcsán majd csak megjelenik a kikötőben a többiek mellett ő is, várhatóan holnap úgyis igen nagy forgalom lesz itt Bogláron. :)
Jön valaki átúszni a Balatont?

Ebony and Ivory



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése