2017. júl. 14.

Recept borús időre

Vègy egy hajóbolond felesèget. (ez ugye èn vagyok) Tegyèl mellè egy hasonló hajóbolond fèrjet. (ez meg Balázs) Fejeld meg az egèszet három jófej ès a szülei hajóimádatát roppant türelemmel kezelő fiúgyereket (ők ugye Patrik, Erik ès Roland).
Ha ez mind megvan, sètálj el a helyi bahart pènztárhoz, ès válts oda-vissza jegyet a helyi kikötőből induló leghosszabb járatra (Balatonboglár-Balatonlelle-Balatonszemes-Tihany-Siófok) a Balaton legszebb, ès a felesèg által leginkább imádott hajójával (ez meg ugye a Szigliget).
Ha ez mind megvan, akkor sètálj el a kikötőbe, ès szállj fel a hajóra, ahol eltölthetsz három órát addig, amíg majd legközelebb szárazföldre lèpsz. Utazás közben csodálj meg minden vitorlást, minden kisebb hajót, integess a katamaránnak, ami Badacsonyba indul. Minden kikötőben kèszíts fotókat, ès jelentkezz be onnan fb-on, hogy az otthon maradt barátoknak, kollègáknak olyan legyen, mintha veled utazna.
Egy ebèd ès kisebb sèta erejéig lèpj ki a szárazföldre, majd ugyanezt az utat tedd meg visszafelé is.
Indulás után nyolc órával èrj vissza a kiinduló pontra, ès gondolj vissza az egèszre úgy, mint èleted egyik legjobb napjára.
Ès vègül...ha teheted, ismèteld meg minèl többször.

1 megjegyzés: