2010. máj. 2.

Akinek az inge...

... vegye magára. :) Mert amikor találtam, akkor rögtön Ő jutott eszembe.

"Azt kérded, ki az igazi, ki a valódi barát? Az, akinek megérted minden kimondott és hang nélküli szavát. Kinek szemébe nézve meglátod minden apró baját, kit csendesen megvigasztalsz, ha könny borítja arcát, ha ok nélkül bezárkózik, te átmászod hallgatása falát, kinek nem hagyod, hogy egyedül vívja kilátástalan harcát. Kinek villanásnyi mosolya, apró kis öröme elűzi minden bánatod, s köztetek nincs olyan, hogy alulmúlod őt, vagy túlszárnyalod. Kinek látványa szívedet és lelkedet melengeti, kivel jó a csend szavát hallgatni, s együtt merengeni. Kinek nem számít, mit vétesz, kis-e, vagy nagy hibát, kivel ha beszélhetsz, könnyebbé válik ez a nehéz világ. Az az igazi barát, kit szeretsz, tisztelsz, csodálsz, s ha választásra kerül sor, te szó nélkül mellé állsz. Az a barát, kinek egy kedves szava többet ér a világ összes, minden kincsénél. Az a barát, kinek öröme az örömöd, bánata a bánatod, kinek barátságát minden körülmény közt vállalod." ( forrás: netorian.hu)

Remélem magára ismer. :)

4 megjegyzés:

 1. talán....
  és remélem, hogy a mosolyom, vagy kedves szavam tényleg gondűző...(fordítva biztosan működik, csak én nem tudom ilyen szépen megfogalmazni)

  VálaszTörlés
 2. Talán? Hát persze, hogy Te. :)
  Minden sora igaz rád. :)
  Sosem leszek elég hálás a sorsnak... :)

  VálaszTörlés
 3. szia Dia!
  Bocsánat, most off leszek, de szeretnélek köszönteni, nagyon örülök, hogy Ilgya segítségével olvashatlak. Nagyon hasonló cipőben járunk, sok gyerek, egész pontosan négy, ebből két kiskamasz, szaporodó ráncok, porosodó szemránckrém :))))
  küldöm a meghívót és szeretettel várunk nálunk!
  Nagyon tetszenek az írásaid, megyek is ismerkedni :))))

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm a meghívót Neked, Ilgyának pedig a kedves közreműködést közöttünk. :)
  Én "ismertelek" még abból az időből, mikor nyitott volt a blogod, és nagyon szerettelek olvasni. Most hatalmas örömet szereztél vele, hogy újra olvashatlak. :)
  Érezd jól magad nálam. :)

  VálaszTörlés