2024. szept. 1.

Vasárnap

Hát az idén már rég megdöntöttük a saját Balatonban fürdés rekordunkat, az már egészen biztos. Ma reggel már fel kilenckor a strandon voltunk. A víz tükörsima, szép tiszta, és kellemes hőmérsékletű is. Még párszor ellenőriztük napközben is, több strandon is, mindenhol ugyanezt tapasztaltuk. 

Délután voltunk gofrizni is, én biciklivel, Balázs és Roli pedig rollerrel. Hát milyen jó volt biciklizni, pedig nem egy nagy szám biciklit hagytak itt nekem a tulajok. De a célnak tökéletesen megfelel, örülök neki. 

A Fradi meccsre ezúttal nem utaztunk fel, tévéből nézzük csak.. Egyelőre annak ellenére sem bántuk ezt meg, hogy győzelemre állunk. 



Minden kisebb és nagyobb gyermeknek sok sikert kívánok a következő tanévre, minden szülőnek pedig kitartást mindenhez, ami vár rá. Én részemről nagyon hálás vagyok érte, hogy ez lesz a legutolsó tanév a közoktatásban, amit még végig kell csinálni, de már lehet kevésbé komolyan venni szülőként így, a 13. évfolyamon. Az meg még plusz öröm, hogy jövő héten még semmi ilyesmivel nem kell foglalkozni. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése