2024. szept. 21.

Szombat

 Tanuljuk még ezt az új életünket, de azért elég jól vizsgáztunk mindannyian a héten Erik első éjszakás hetén..Én nem aggódtam túl, és ezzel már simán megszereztem az ötöst a vizsgán szerintem, pedig egyébként, amikor először felmerült, hogy majd ő ott fog dolgozni, akkor ez volt a legnagyobb parám, hogy három műszakban, és éjszaka is? De sokat segít ebben, hogy már nem vagyok az a mindenen aggódós, mint rég, ráadásul Erik minden nap azt mondta, hogy "tök jó volt". Mindannyian figyelembe vettük, hogy övé először este a fürdőszoba, néha rávettük egy kis plusz alvásra késő délután.  Ma hajnalban kb váltották egymást Balázzsal, mert az egyikük ment dolgozni, a másik meg jött haza..

11-kor Erik már ébren volt, ebben is hallgatott ránk, hogy ne addig aludjon, amíg csak jólesik, hanem kelljen pár óta alvás után, hogy könnyebb legyen az átállás, hétfőn már reggeles lesz. 

Délután együtt ebédeltünk, aztán még a fiúk elmentek az Alza boxhoz az egyik szomszéd településre, én addig bementem a Tescoba, meg a Pepcoba. Nagyon nem hozott lázba semmi egyik helyen sem, nekem a Pepco mostanában amúgy is csalódást okoz, de lehet, hogy csak itt nálunk ilyen béna a kínálat. A női ruhákból sosincs XL -es méret alatt semmi, és nekem ez a retro feeling sem jön be, ami kapható lakástextil és dekor részen. De legalább nem költöttem pénzt. 

Este volt nálunk Dolly a Szent Mihály napi rendezvény zárófellépőjekénr. A stábjából ismerek valakit, neki megigértem, hogy találkozunk ma, úgyhogy elmentem. És milyen jól tettem, mert nem csak Dolly volt nagyon jó ma este is, de még jól is jött nekik, hogy útba tudtam őket igazitani, majdnem eltévedtek. Jó hideg lett egyébként estére, mire 10 után hazaindultunk, már fáztam azért, csak egy mellényt kaptam fel a kardigán tetejére. De nem bántam meg, hogy ott voltam, annak ellenére sem, hogy nagyon fáj a talpán, megint kicsinálta az acélbetétes munkavédelmi cipő. Aki azokat gyártja, nem látott még női lábat, az tuti. Igaz, az enyém aztán megér egy misét külön..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése