2024. szept. 6.

Péntek

 Ma reggel úgy tűnt, hogy tényleg megérkezett a felhősebb idő, és a lehűlés első felvonása, mert borús és szeles időre ébredtünk. Mára egyébként is kirándulást terveztünk végre. Még reggel mentünk egy mosást bevinni a mosodába. Kibírta volna éppen holnapig, de Patrik vasárnap már utazik is tovább, így neki sokkal könnyebb lesz így. Mosás és teregetés után indultunk. Először Zamárdiban megálltunk a gokartos helyen, ahol a fiúk évi rendes nyolcperces futamát rendeztük meg. A helyezések tavaly óta sem változtak, Erik lett a nyertes, Patrik a második, Roli pedig a harmadik. Én nem nagyon szeretem nézni, amikor versenyeznek, pedig egyébként menő látvány..

Innen indultunk tovább Tihanyba, mert az idei nyár majdnem tihanyi séta nélkül milt el. Szerencsére csak majdnem, bár a család férfi tagjainak jó lenne ott egy férfi megőrző, vagy ilyesmi, mert mostanra ez nekik már nem tartozik a jó programok közé. Rendes tőlük, higgy ennek ellenére is végigsétálták velem. Az eredeti tervek szerint innen még Révfülöpre mentünk volna ebédelni, dd ez s program végül el lett halasztva, hogy biztosan időben visszaérjünk, Patriknak volt időpontja Lellén fodrászhoz..

Kicsit szomorú voltam emiatt, vártam azt a révfülöpi hamburgert, de majd legközelebb..

Az időjárás közben meggondolták magát, és délutánra már bőven nyer volt megint, így még strandoltunk is egyet, a naplementét is megnéztük..





4 megjegyzés: