2018. júl. 12.

Meccsnap

Attól még, hogy nyaralunk, ízig-vérig fradisták is vagyunk. Azok a fajták, akik már a bőröndbe pakoláskor is figyeltek arra, hogy a mezek és a sálak is el legyenek csomagolva.
Igaz, akkor még csak az volt biztos, hogy az első bajnoki meccs a nyaralás idejére esik. Aztán közben vettünk jegyet az Európa Liga meccsre is, amire ma került sor.
Kicsit izgultunk tegnap és tegnapelőtt is, mert voltak a mávnál mindenféle történések (gázolás, kisiklott szerelvény), amik miatt még tegnap délután is órákat készek a vonatok. Nekünk még mar megvolt a jegyünk, és számolgatni kellett, hogy mennyi az a késés, ami még belefér, és mi az, aminél vissza kell váltani a jegyeinket, mert inkább kocsival megyünk. Olyan opció természetesen szóba sem került, hogy nem megyünk a meccsre.
De ma reggelre szerencsére helyreállt a rend, így bátran mertünk mertünk nekivàgni az útnak.


Kisebb fajta látványosságot nyújtottunk így öten Fradi mezben egy balatoni városban, de csak addig, amíg Balatonszemesen fel nem szállt ugyanabba a kocsiba egy idősebb úr is Fradi mezben, aki minket meglátva rögtön örömmel üdvözölt minket, és mint ahogy jó családokban szokás, majdnem a Groupama Arénáig szóval tartott minket.

A meccs jó volt, fergeteges hangulat volt, nekem az is tetszett, ahogy ez az új Fradi játszott, bár volt, akitől többet vártam. Sajnos a nyolcvankettedik percben el kellett indulnunk, hogy biztosan elérjük a hazafelé induló vonatot. Mondjuk ezt csak addig bántam, amíg a metró pótló buszon nem mondták, hogy egyenlített az ellenfél.
Azt meg elárulom, hogy van annak egy különleges feelingje, hogy a Balatonra megyünk haza. (És ez a poszt a vonatút alatt íródott Székesfehérvár és Siófok között)

2 megjegyzés:

  1. Pont a napokban jutottál eszembe:-) Sajnos nem tudom iderakni, de talán láttátok, sok megosztás volt: Valamelyik híradó, bemondó-csaj: és holnap este Ferencváros-Belgium mérkőzéssel folytatódik a VB. ......riporterünk már el is utazott Szentpétervárra. No, mondom, Diusék meg épp nyaralnak, most vehetnek egy kanyart arra is :DDD
    A nőszemélynek oly mindegy volt Ferencváros, v. Francia ország. Mellékesen megjegyzem, de a férjem és két felnőtt fiam mellett én, a nő vagyok az egyedüli, aki minden EB-t, VB-t végignézek, izgulok, imádom a jó focit. A három pasi meg azt sem tudja, mi az a kötény, meg tizenegyes. Bocs, hogy bekukkantottam, "beszóltam":-) További kellemes nyaralást!

    VálaszTörlés
  2. Láttam a videót én is, ahol ez az elszólás volt. :) Egy ilyen meccsért Szentpétervárig is utaznánk simán. :D (micsoda kaland lenne)
    Nagyon örülök, hogy bekukkantottál, és milyen érdekes, hogy nálatok a férfi szakaszt nem érdekli a foci, téged meg igen. Ilyet ritkán hallani. :)

    VálaszTörlés