2017. nov. 3.

Megint péntek

Őrület, hogy milyen gyorsan el tud telni egy-egy hét. Főleg így, amikor csak négy napot kell dolgozni. Na mondjuk ezt meg tudnám szokni, minden gond nélkül. Igaz, hogy a négy nap is simán felért öttel, mert volt a héten bőven pörgés is, meg minden, de még ezt is bevállalnám cserébe azért, hogy három napot lehet "lógni" a hétből. Lehet egyébként, hogy hosszútávon még hatékonyabbak is lennénk így, mert másképp osztanánk be az időnket. Mert azért arra vonatkozóan vannak statisztikák, hogy amit hétfőn és kedden még elhalasztunk minden gond nélkül, azt szerdán már a kezünk ügyébe készítjük, csütörtökön foglalkozunk vele, hogy aztán pénteken rástartoljunk, és tulajdonképpen egészen rövid idő alatt meg is csináljuk. Ez egy végletekig kisarkított statisztika, és nyilván nem mindenkire igaz, de az emberek nagyon nagy része csinálja így.
Én jobb szeretem beosztani minden napra a dolgaimat, és el is végezni azokat, amiket arra a napra elterveztem. Igaz, nálam is van olyan, amit már reggel elkezdek, de végül csak a munkaidő letelte előtt fél órával fejezem be. Ezek a nemszeretem feladatok, amiket meg KELL csinálni. (de ez már ilyen időgazdálkodás féle dolog..)
Na és ennek a hétnek is meglesz a jutalma. Busásan fog megtérülni remélhetőleg minden fáradtság, és befektetett energia, és holnap olyan elsöprő élményben lesz részünk, ami majd mindenkit kikapcsol a mindennapok mindenféléjéből.
Már nem is merem mondani, hogy mennyire várom.. mondták már a héten, hogy "lány létemre mit lehet ezen így szeretni.." Úgysem tudom elmondani. :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése