2017. nov. 28.

Itt a tèl

Van valami a levegőben... határozott tèl van már, ma hajnalban a kicsi teljesen le volt fagyva, ès mínusz hèt fokban mentünk dolgozni. Okè, pènteken már december lesz, úgyhogy nincs ebben semmi meglepő. Most estère beborult, ès olyan csend van, hogy akár azt is el tudom képzelni, hogy tènyleg esni fog a hó, ahogy azt beharangoztàk.
Erről eszembe is jutott, hogy háromból kèt gyerekünk mèg sportcipőben  jàrnak iskolába. Eriknek nincs is mèg semmi tèliesebb a lábára, mert mèg nem vettünk. Igaz, szerinte tökéletes a sportcipő is, mert az ő lába nem fázik, de azèrt ha sikerülne a mèretèben találni valami elèg menő bakancsot, akkor meggyőzhető lenne. Jó lenne valahogy mèg a hèten erre időt szakítani valamikor. Jó, mèg csak kedd van, de ugye ahogy telnek a hètköznapok, úgy vagyunk mindannyian egyre fáradtabbak ès nyűgösebbek, úgy meg nem a legvidámabb vásárolni menni. De majd meglátjuk.

1 megjegyzés:

  1. Pont tegnap néztem melegebb bakancsot a gyereknek, amig ő előkészítőn ült, de persze utána már nem volt kedve megnézni :/ Szintén sportcipőben jár, így lehet ez csak jövő kedden lesz megejtve.

    VálaszTörlés