2015. okt. 31.

Például így

Nem is volt az olyan régen, azt hiszem, pont ezen a héten, hogy arra panaszkodtam, szeretnék energikusabb lenni, de valahogy nem megy.
Ma fél ötkor keltem, kb. négy órát aludtam addig. Bementem dolgozni, ahol egyig szinte megállás nélkül tettem a dolgom, ami hol kisebb, hol nagyobb fizikai igénybevétellel is járt (csak lépcsők ne lennének a világon..), meg némi agytevékenységet is igényelt.
Hazajöttem, megcsodáltam, hogy Roli felmosott (mi mindenre jó a pedálos vödör, khmm), majd eltűnődtem, hogy le kéne dőlni egy fél órára. De körülnéztem, hogy mi mindent kéne venni, és eszembe jutott, hogy még a gyógyszertárba is el kell mennem. Így aztán a kanapén heverés helyett útnak indultam vásárolni. Jól is esett a séta, olyan szép idő volt ma is.
Fél öt körül értem haza, majd nekiálltam hajtoványt sütni, pusztán csak azért, mert Balázs épp a héten emlegette, hogy milyen régen csináltam. Ha óra után (az első Fradi gól környékén) vettem ki a sütőből, majd amíg hűlt, elpakoltam a ruháskosárból a ruhákat, hogy ki tudjam szedni a mosógépből a vizes cuccot. :)
A meccset végignéztem, aztán még levágtam Roli haját, végül pedig összepakoltam a konyhában.

Mostanra leragadnak a szemeim, és minden porcikám fáj.
De energia volt ma mindenhez, és ez már valami. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése