2011. dec. 7.

Érdekes

Valószínűleg nem jó hozzáállás részemről, hogy úgy akarok írni, hogy ne nyavalyogjak, mert mióta igyekszem ehhez tartani magam a napi látogatottságom majdnem a felére csökkent. Kicsit össze is zavarodtam ettől, de végül vágtam egy érdekes fintort, és nekifogtam az írásnak.
Nyavalyogni nem fogok, de nyilvánosan is bevallok valamit, amit eddig csak szigorúan két ember tudott rajtam kívül. Haha, ez megint egy jó magas labda, ide szúrnám be a kétcsíkos terhességi teszt fotót, ha lenne olyanom, de nincs. :P Ismét gyógyszer nélkül élek. Bár azt "ígértem", ezúttal elfogadok mindent, csak legyen már végre nyugalom, ha szárított tevesz@rt kell ennem ehhez, akkor azt fogok, de végül előbukkant belőlem a "normalitás" iránti vágy, és aznap este nem vettem be. Amúgy is le akartam tesztelni, hogy tényleg attól vagyok e annyira zombi és használhatatlan, már-már depressziós hangulatban. Nos, igen, attól. Igaz, ez is meglehetősen szubjektív dolog, mert már a tudattól is jobb a közérzetem, hogy a kis kék bogyók a kosárban lapulnak. Viszont egyáltalán nem elhanyagolható tény, hogy azóta a sokkal kevesebb alvás is pihentetőbb, sokkal több energiám van napközben mindenfélére, és sokkal több lett az életkedvem.
Azt gondoltam, a december lesz a "tiszta" hónap, és aztán újra szedni fogom. Azzal tisztában vagyok, hogy azt nem lehet, hogy teljesen abbahagyjam. Azzal is, hogy most is vékony kötélen táncolok. De erre most szükségem van. Leginkább arra a plusz energiára, amihez hozzájutottam így. Nem dőlne össze a világ, ha nem takarítottam volna ki a konyhát, vagy épp nem mosnék fel két hétig sem, de sokkal jobb ez így, hogy mindenféle megerőltetés nélkül képes vagyok rá.
Azért azt látványosan észreveszem, hogy mennyire ürül ki belőlem a hatóanyag. Az "ürüléssel" egy időben tértek vissza a fejfájós napok, a frontok sem estek/esnek jól. A holnapi szél lehet, hogy okafogyottá teszi majd az egész bejegyzést, mert lehet, hogy nem fogom jól tolerálni.
Vállalom, hogy olyan vagyok, mint egy három éves gyerek.
Ez egy ilyen félig nyavalygós poszt volt.

4 megjegyzés:

  1. ...valóban érdekes. Ezek szerint többen vevők a nyavalygós bejegyzésre? Egyébként én egyáltalán nem vettem észre, hogy nyavalyognál... Remélem a front nem viselt meg... én már kezdem kinőni. Erika

    VálaszTörlés
  2. Szerintem véletlen lehet. Nem vigaszképp mondom. Csak gondolom másnak is több a dolga decemberben :)

    VálaszTörlés
  3. Szerintem is a december mindenkinek hajtós. Készülődés, bevásárlás, takarítás, mit főzzek-süssek állapot. A nap végére talán elfáradnak az olvasók?! És még egy fontos dolog: az, hogy megosztod az olvasóiddal életed kevésbé boldog, nehéz pillanatait, az nem nyavalygás! Én inkább őszinteségnek nevezném. A szél megérkezett, hogy érzed magad?

    VálaszTörlés
  4. Igen, valószínűleg azért sokkal inkább a december az oka, mint az én bejegyzéseim tartalma. :)
    A szél nem viselt meg annyira mint szokott, és a fejem is elintézte a fájást tegnap. Még a végén én is kinövöm ezt... :)

    VálaszTörlés