2009. dec. 9.

Megint egy lista

Azért, még mielőtt nagyon örültem volna, hogy milyen nagyon rendes gyerekeim vannak, és nem álltak elő semmi földtől elrugaszkodott kéréssel karácsonyra, legnagyobb fiamtól kaptam egy újabb kívánságlistát. :) Immár számozva, mintegy sorrendbe állítva, hogy Jézuska is tudja, melyik mennyire fontos. :)
2. Tech Deck
3. Karóra (bőr, műanyag szíjjal)
4. Piramis kincse
4. Kísértetvár
1. Monopoly (ezt szeretném a legjobban)
5. Montego bay
6. Texas Holdem Poker (lehetőleg magyar szabállyal)
2. Tech Deck pálya (korláttal)
7. Gazdálkodj okosan (legújabb)
8. Modell autó (1:38,1:42 ; lehetőleg ferrari)

Úgy másoltam, ahogy ő írta, nem cseréltem fel a sorrendet. Az első számú kívánság teljesül. :) A hármas számú is. A kettes számú is úgy tűnik, hogy fog. a többivel nem tudom mit kezdjünk. Mert egyébként gyermekem igen komolyan logikus. Szépen elővezette, hogy ki mindenkitől szokott karácsonyra ajándékot kapni, és ez pont annyi, úgyhogy mindenkihez jut egy valami. Ami amúgy tényleg így van. Csak édes szívem azt nem tudja, hogy mondjuk a dédimama Jézuskája nem tud rászánni egy Piramis kincse társasjátéknyi összeget (8ezer). Sőt, az idén szinte minden Jézuska kicsit összébb kell, hogy húzza a nadrágszíjat. De ezt ugye nem mondhatom neki.. Azért megbeszéltük, hogy nem hiszem, hogy minden kívánságát teljesíteni tudja a Jézuska, és elfogadta természetesen.
Mondjuk még mindig nem az a lista ez, amitől hanyatt vágtam volna magam, mert nem kért sem lézerkardot, sem bakugan-golyót, kilövőt, semmiféle harcolós eszközt, igazából mind teljesíthető és jó kérés lenne...
A két kicsi nemigen kért mást, mint amit akkor... úgy tűnik, nincs különösebb vágyuk. Egyébként is mostanában tökéletesen eljátszanak színes ceruzákkal, papírokkal. Úgyhogy lehet, hogy megsúgom a Jézuskának, hozzon már nekik egy-két csomag fénymásoló papírt is, hogy legyen mire rajzolni, meg legyen miből repülőt, csákót hajtogatni, és legyen miből pénzt rajzolni a boltos játékhoz. :)

És a végére egy nem épp ideillő megjegyzés, vagy inkább szolgálati közlemény. Két mese-folytatás készült el ma, csak kissé lejjebb található, mert piszkozatban voltak. Azért hálás lennék, ha kaphatnék róla némi véleményt. Bárkitől, aki erre járt, és elolvasta. :) (a kritikát is jól bírom :D)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése