2020. máj. 28.

Összevissza mindenféle

Nem is tudom már, hogy milyen évszak van, vagy minek is kéne lennie. Az biztos, hogy valahogy semmi nem stimmel, mert május végén nem ilyen időnek kéne lennie. Reggelente olyan, mintha szeptember vége lenne, aztán délelőtt van egy kis május elejéig időjárás, hogy aztán délután még már megint ott tartsunk, mint március elején. Kiborító...
Na de nincs mit tenni, mint hogy ebből kihozni valami jót. Ami persze nem mindig könnyű. 
Eriknek lesz jövő héten matek vizsga, végül nem online formában, hanem a suliban. Hát nem is tudom, jó ötlet e most még ezzel is stresszelni őket, hogy hónapok óta nem voltak az iskola környékén sem, most meg rögtön egy agyonszabályozott matek vizsga. Pont matek...jajj..De persze megoldja majd, nem gondolom, hogy nem, csak feleslegesnek tartom. 
Patrik online vizsgázott már több tárgyból is, ez sem egyszerű, mert nincs felkészülési idő, de megoldotta. 
Roli meg nagyon az utolsókat rúgja már, abszolút a türelme végére ért, és elege van, de nem csökken a feladatok száma még mindig. De azért látszik nar a fény az alagút végén. 

És a mai hírek kapcsán ha esetleg felmerült bennetek a kérdés, fogalmunk sincs róla, hogy megyünk e még meccsre, vagy hogy most mi is van. Épp a héten kaptuk vissza a Fradi kártyáinkra a kifizetett, de fel nem használt részt a bérleteink árából. De majd meglátjuk. Lehet, hogy még az is előfordul, hogy össztalálkozunk kartonfigura önmagunkkal. 😁

2 megjegyzés:

  1. Én annyira élvezem, hogy nincs meleg! Mánuákus meleg és nyár gyűlölőként nekem annyira szuper, hogy egy újabb hónapot nyertünk el a nyáról, kánijulából és most már csak max 3 hónap az egész, valahogy túlélem.

    De tudom, hogy én vagyok a kisebbség.

    VálaszTörlés
  2. Amikor májusban nincs meleg, akkor októberben szokott 20-25 fok lenni. Én megszoktam, hogy a novemberi szülinapomon hideg van, eső van, köd van. Na ez már évek óta nincs így, hanem meleg van, elég egy kiskabát meg pulóver. Megborult az időjárás.

    VálaszTörlés