2020. máj. 23.

Meccsnap

Ma újraindult a bajnokság. Zárt kapuk előtt játszanak le minden fordulót. Ami végtelenül szomorú dolog, mert mindamellett, hogy tisztában vagyok vele, a foci egy hatalmas üzlet mindenkinek, aki részt vesz benne, azért arról szól, hogy a csapatok és a szurkolóik egymásra találjanak az ilyen napokon. 
Az összes meccset közvetíti a tv, így természetesen itthonról szurkolunk a sok tízezer (vagy megkockáztatom..sok százezer) Fradi szurkolóval együtt. Mi ugyan ott voltunk a stadionban is kartonból készült másunk formájában, gondolom, hogy mindkét Sigér gólnál fel is ugrottunk ott a C3 szektorban, ahogy azt kell. 
Az itthonról szurkolásban is jók vagyunk, nyertünk a Debrecen ellen 2:1-re. 
De azért ez így nagyon nem az igazi ám..

4 megjegyzés:

  1. Még gondoltam is rátok, hogy biztos ti is otthonról szurkoltok :) ! Tényleg nagyon nem az igazi így, már van rutinunk múlt hétről ebben, akkor indult a Bundesliga, a fiúk itt nézték, de már akkor szörnyülködtem, hogy milyen rossz a hangulat, ami ugyanaz volt persze a Fradi meccsen is, csak most már nem annyira lepődtem meg :) ...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Bundesliga nálunk is bevezető volt az előző hétvégén. Siralmas volt így látni. Remélem nyár végénél nem tart ez tovább..

      Törlés
  2. Kérdezte is a párom, hogy rólatok készült-e kép. Megnyugtattam, hogy igen. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazán figyelmes dolog a férjedtől, hogy gondol ránk. Bármilyen formában hajlandóak vagyunk meccsre menni..most épp kartonfiguraként..😁
      De üzenem neki, hogy drukkolok az ő csapatának a feljutáshoz, még bármi megtörténhet. 😊

      Törlés