2020. máj. 2.

Ma sincs meccsnap

Ma is eltelt egy nap. A szokásos semmi extra módon, pedig, ha minden rendben lenne a világban, akkor ma nem akármilyen meccsnap lett volna. Hanem egy hazai derby, ahol egész biztosan "robbant" volna a stadion a sokezer fradista hangjától. Ha minden rendben lenne a világban, akkor itt, ezen a meccsen szerintem már ünnepelhettük volna a harminegyedik bajnoki címet is.
Ehelyett csend van a Groupama Arénában sok-sok hete már, csak a pálya karbantartók járnak a gyepen.
Nem vagyunk elfelejtve egyébként, mert rendszeresen kapunk videóüzeneteket a játékosoktól, figyelemmel kísérhetjük az edzéseiket, volt már online meccs nézés is. A hatvanöt év feletti bérletes szurkolók ajándékot is kaptak, elég komoly csomagot állítottak össze nekik, hogy könnyebb legyen az otthon töltött idő.
Augusztus tizenötig biztos nem mehetünk meccsre, ami mostantól számítva még nagyon sok idő. Ha zárt kapus meccsek lesznek is, és nézhetjük a tévében, az messze nem lesz ugyanaz senkinek.
De türelmesnek kell lenni...

1 megjegyzés:

  1. Ugyanezt éreztük mi is, tegnap nagyon hiányzott a derby..., még a telefonom is jelzett, hogy meccsnap van - lett volna... Egyszer csak mehetünk újra...

    VálaszTörlés