2018. aug. 6.

Érzelmek

Eszembe jutott ma, hogy ha most felhívnám Erika barátnőmet, és szóba kerülne a fülmizériám, akkor biztos megkérdezné, hogy "És mi az, amit ennyire nem akarsz meghallani?" Már a gondolattól is torkomra fagyott a szó, úgyhogy jobb is, hogy igazából nem kérdezte meg..de persze most azért belül motoszkál már bennem a válasz. Sok minden van, belső hangok sugallta gondolatok, amiket rendszeresen és szándékosan elhallgattatok magamban. Nyilván ez csak mismásolás, mert ha kell vele foglalkoznom, akkor fogok is. Ha magamtól nincs ennyi eszem, hát akkor majd rá leszek kényszerítve.
Ma este láttam egy esküvői kisvideót. Úgy kezdődött, hogy a menyasszony ül a fodrásznál. Aztán a következő képkockán már a ruháját segíti felvenni az anyukája. Már itt kész voltam, de amikor még ráközelített a videós az anyuka kezére, ahogy a kis apró gombokat gombolja egyesével, ott már persze bőgtem is. És ott, abban a pillanatban megint nagyon vágytam arra, hogy legyen egy lányom. Pedig azt gondoltam, elengedtem már ezt...dehát dehogy engedtem el.

2 megjegyzés:

  1. Mi az amiben más, ha lányod van. Nekem úton a 2.fiu, de nem merül fel a lány vágy.

    VálaszTörlés
  2. Nem tudom, mert három fiam van. De nyilván sok minden teljesen más egy lány gyermekkel, mint egy fiúval. Nem gondolom, hogy jobb, vagy rosszabb barmiben is egyik a másiknál, de azért jó lehet megtapasztalni mindkét féle szülőséget.

    VálaszTörlés