2018. júl. 8.

Még jó

Még jó, hogy bőven van időnk a nyaralást kiélvezni, mert ma is egész nap csak punnyadtunk, és nem csináltunk semmit. Jó, egyszer lementünk a strandra, a fiúk be is mentek a vízbe, de pont akkor borult be, és támadt fel a szél, úgyhogy nekem még a padon ücsörögni is hideg volt egy kicsit.
Aztán fagyiztunk is egyet az utca végén, meg este grilleztünk is, de ezen kívül még a kikötőbe sem mentünk le.
Szóval.. ha mondjuk két-három nap múlva már hazafelé kéne indulni, akkor biztosan bánnánk, hogy ma nem voltunk sehol kirándulni, vagy ilyesmi, de így belefér.
A punnyadás meg olyan szinten jól esik, hogy képes voltam a fél délutánt azzal tölteni, hogy a telefonomon színeztem :D, és azon kívül, hogy azt figyeltem, hogy melyik kocka milyen számú, semmi másra nem is gondoltam. Még magamat is megleptem ezzel, amikor rájöttem, hogy mennyire sikerült mindenről megfeledkeznem. :)
Most már amúgy úgy vagyok vele, hogy nem is számít, ha nem lesz kánikula, csak ez a szél ne fújjon, mert ezt nagyon nem bírom.

1 megjegyzés:

  1. Kellenek az ilyen semmittevős napok is. Nekünk is volt most ilyen pár, amikor csak pingpongoztunk, meg meccset néztünk. Aztán jól esett egy nagy kirándulós nap.

    VálaszTörlés