2017. febr. 18.

Szombat

Végre ma sütött a nap. :) Egész héten nem láttuk, tulajdonképpen nem csak a napot, hanem majdnem az orrunk hegyét sem, akkora köd volt, de ma végre kitisztult az ég, és a napocska utat tört magának. :) Éppen itt volt az ideje.
Ennek örömére ma meccsen voltunk, sajnos nem Fradi meccsen, hanem egy igen gól gazdag Videoton-Újpest meccsen (mit lehet tenni, ha ők játszottak a "szomszédban"?). 5:1-re nyert a Vidi, ha esetleg valakit érdekel. :P
De még mielőtt elmentünk, babáztam egy kicsit a húgoméknál, akinek épp jól jött, hogy van valaki kéznél, aki egy kicsit dajkálja a kicsi fiút, nekem meg pont jól jött, hogy van, akit egy kicsit dajkálhatok. :)
Azért, hogy ne legyen teljesen felhőtlen a mai napom, idegesít, hogy fáj a bal lábam. Most már nem is tudom eldönteni, hogy honnan indul a fájdalom, mert tegnap még meg mertem volna esküdni, hogy a térdemtől, de ma már elbizonytalanodtam, mert egészen a derekam környékéről érzek valami szúrás-félét, ami végigmegy a lábamon, és kb. a lábszáram közepén, oldalt fáj a legjobban. Nagyon idegesítő, az egyszer biztos. Remélem pont olyan váratlanul el is fog múlni, mint ahogy tegnap érkezett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése