2015. nov. 23.

Kellhet

"Akkor Neked kell karácsonyra kérned egy komoly határidőnaplót, mert szükséged lesz rá jövőre."-mondta ma a kolléganőm, mikor azt kérdezte, hogy most akkor költözünk, vagy nem, vagy mi is lesz?
Őszintén remélem, hogy azért idáig nem fajul majd a dolog, hogy csak úgy tudok létezni, ha mindent felírok, de persze sosem lehet ezt tudni. Most azt gondolom, semmi ilyesmire nem lesz szükség, mert amúgy sem vagyok az a nagyon tervezgetős fajta. Általában alkalmazkodom az éppen aktuális körülményekhez, és általában jól is megy ez nekem, esetleg egy-egy félóra plusz morgást fektetek még bele pluszban.
De lehet, hogy valami dobozgyárat, vagy zsákgyárat mégis kérhetnék karácsonyra.. mert azt aztán nem is tudom elképzelni, hogy mennyi doboz és zsák kell majd ahhoz, hogy mindent elpakoljak. Balázsnak majd remek alkalom lesz, hogy minden második bigyóra közölje velem, hogy "ezt is dobd ki, mert felesleges." Úgyhogy majd igyekszem úgy pakolni a kevésbé fontos dolgokat, hogy ne is lássa. :D :D De amúgy nyilván lesz, ami áldozatul esik majd a költözésnek. És igen, van egy csomó minden, amitől épp itt az ideje, hogy megszabaduljunk.
Egy biztos, nem lesz unalmas a következő évünk sem.
De majd azért holnap megmondom a kolléganőmnek, hogy végülis.. vehet nekem egy határidőnaplót. :D :D

2 megjegyzés:

  1. A költözés mindig jó alkalom a selejtezésre, használd ki, mert talán többet sose költöztök. Ámbár nálatok nagy kísértés lesz az, hogy kisebből nagyobba költöztök, tehát nem szempont, hogy fogyjanak a cuccok, hogy elférjetek. :)

    VálaszTörlés
  2. Azért lesz mit selejteznem szerintem. :)

    VálaszTörlés