2018. nov. 3.

Meccsnap

A lehető legjobbkor lett szombat, ráadásul olyan szombat, amikor este meccs van.
Tudom, hogy unalmas, de minden ilyen szombat különleges, mert már egész héten is sokszor gondolok rá, hogy milyen lesz, de ezen a napon már reggeltől várom a készülődés pillanatait. Nem úgy, hogy csak ülök, és lesem az órát, mert pont úgy teszem a dolgomat, mint bármelyik másik szombaton. Csak közben hallom a bevonuló zenét, látom magam előtt, ahogy a kezdés időpontjára szépen megtelik a szektorunk. Indulás előtt fél órával még a tiszta ruhákat hajtogattam, de már vártam a pillanatot, amikor mindent elpakolok, és előveszem a szekrényből a mezeket, sálakat.
Ma is nagy élmény volt minden pillanat, onnantól, hogy megérkeztünk, becsekkoltunk, maris éreztem, hogy na, most minden jó. Úgy volt, ahogy elképzeltem, szépen telt meg a szektor, készültek a tábor tagjai a koreóra. Érkeztek a már ismerős arcok, ezerféle mezben, mindenféle sállal. Mindenki ugyanazért jött.
És megkaptuk.....mert győzött ma is a csapatunk, egy jó meccset láttunk, felejthetetlen pillanatokkal lettünk gazdagabbak. Ma is minden olyan volt, ami tökéletesen kikapcsolt, és minden ilyen alkalom után sajnálom, hogy vége lett.
Természetesen elkészült a szokásos családi szelfi is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése