2018. szept. 4.

Kiütve

Biztos, hogy ez a mai időjárás is bőven benne volt, mert itt nálunk esett éjszakától kezdve egészen kora délutánig.. szürke és borongós volt minden. Én meg egész nap szürke, borongós és álmos voltam. Igaz, tegnap amúgy sem voltam csúcsformában, és szerintem még ezt is éreztem, meg persze.. akármennyire is most volt nyár, meg minden, én azért fáradt vagyok.
Annyira, hogy miután már túl voltunk a vásárláson, meg már egy adag ruha a szárítóból is kikerült, a másikat meg bele is raktam.. bementem a hálószobába, hogy akkor most egy kicsit lefekszem. Akkor volt hat óra.. gondoltam egy fél óra bőven jó lesz, és még akkor lesz időm egy-két dologra.
Nyolc előtt tíz perccel ébresztett Balázs... hirtelen azt hittem, hogy már dolgozni kell menni. Aztán rájöttem, hogy oda éppen nem, de eltartott egy pár percig, mire felfogtam, hogy még mindig ugyanaz a nap van, csak már besötétedett.
Este fél tízkor még hívott a kolléganőm, hogy úton van a traumatológiára, mert kutyasétáltatás közben megkergette egy másik kutya, és nagyon nagyot esett. Bedagadt a térde, fáj az oldala, meg a feje.. de szerinte legkésőbb csütörtökön már tud jönni. Hát meglátjuk. Ha szerencséje van, tényleg tud jönni. Ha nincs.. na, arra inkább nem is gondolok. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése