2018. jún. 10.

Unalmas...

Unalmas lenne, ha azt írnám, hogy ma délután megint a Balatonnál voltunk, és ezúttal az északi parton kezdtünk, és a déli parton fejeztük be. Igen, a nyári szezon első kompozását is megejtettük ma. 
De az is unalmas lenne, ha a fülmizériàmról írnék, főleg, hogy konkrétumot ugye még mindig nem tudok, csak arról tudnék beszámolni, hogy a hócipőm tele van, mert roppant idegesítő érzés, nagyon csúnya, és most már még valami kiütés szerű pöttyök is megjelentek a fülcimpám környékén. Ahogy tartok tőle, hogy mi lesz kedd délután a fülészeten (szerintem még talán sosem nézte orvos a fülemet), úgy várom is már, mert akármi is történik, csak jobb lehet ennél. (Kivéve, ha úgy járok majd, mint Vazul)
Az is uncsi lenne, ha azt mondanám, hogy mindenki mennyire várja a tanév végét. Legjobban természetesen Erik várja, vagy legalábbis ő ad ennek leginkább hangot. Roli is erősen visszaszámol màr, de még azért holnap az idei tanév utolsó nulladik órájával kezd. 
Patrik holnap földrajzból szóbelizik. Nem a saját iskolájában, mert emelt... úgyhogy még utoljára a középiskolás éveiben elmegy Székesfehérvárra emiatt. Aztán már csak jövő héten a magyar szóbeli, és vége. Jöhet majd egy kis lazítás a nagy izgulás előtt július végén. 
Az meg főleg uncsi lenne, ha azt taglalnám, hogy mennyire várjuk a nyaralást, pedig elárulom, hogy nincs óra, amikor ne jutna eszünkbe. 
De nem is fárasztok senkit semmi uncsi dologgal. 
 
 

2 megjegyzés:

  1. Nem uncsi :-)

    Patrik lába akkor teljesen rendbejött, hogy már bátran megy Fehérvárra szóbelizni?

    VálaszTörlés
  2. Igen, szerencsére mostanra már csak esténként fordul elő, hogy kicsit sántikál, vagy fáj neki, de a "világ végére is" el tud már menni segítség nélkül. :)

    VálaszTörlés