2018. jún. 7.

Gyorsan

Alig pár mondatnyi bejegyzés lesz ez, mert igazából már ha aludnék is késő lenne, öt óra múlva kelnem kell, és menni dolgozni. Ahogy néztem a naptárt valamelyik nap odabent, meg is állapítottam, hogy talán minden péntekem ilyen lesz ebben a hónapban, hogy korán kell kelni, és menni kell dolgozni. Lesz több olyan is, mint ez a mostani, hogy gyakorlatilag csak aludni jövök haza.
De nincs ezzel semmi baj, mert minden ilyen péntek még egy nappal közelebb visz a nagyon várt nyaraláshoz.
Ma délelőtt nálunk esett az eső, szinte végig, ami nem derített jókedvre, de gondoltam, hát legyen azoknak is meg a maguk öröme, akik úgy várták, hogy csak essen már, meg legyen egy pár fokkal hűvösebb. Bár én továbbra is fenntartom, hogy fáztunk, áztunk eleget a télen, most hadd legyen végre nyár, ha már nyár van. :) Jó, tudom én is, hogy hivatalosan ez még a tavaszhoz tartozik, de hát értitek..
Van egyébként valami nagyon érdekes, ám nem túl kellemes jelenség a jobb fülemmel. Őrjítően viszket belül, valami vízszerűség folyik  is belőle, a külseje pedig vörös, kicsit bedagadt, és mintha sebes is lenne. Ugyanezen az oldalon, közvetlenül a fülem alatt van egy cseresznye nagyságú kemény duzzanat. Nem fáj sem a fülem, sem ez a valami ott alatta, de néha pl. azt érzem, hogy le fog égni a fülem a helyéről. Jogos a kérdés, hogy miért is nem látta még fülész.. de erre igen egyszerű a válasz: azért, mert legközelebb kedden lesz fülészeti rendelés. Azért remélem, hogy akkor már nem lesz rá szükség. Fogalmam sincs, hogy mi lehet ez, nem volt még sosem ilyenem, és remélem, hogy nem is lesz többet, de roppant kellemetlen (és még  hogy megbámulják a vöröslő fülemet). Jobb híján ma este kívül bekentem tetran kenőccsel, ahol olyan kis dagadt, meg azok a pici sebek vannak. Remélem legalább ártani nem fog, bár jobb lenne, ha használna.
Azért ha van köztetek fülszakértő, ne tartsa magában, hogy mi lehet ez...

1 megjegyzés:

  1. Én az esőnek azért szoktam örülni (persze módjával, és akkor essen, amikor nem úton vagyunk), mert a kertnek jót tesz.
    Amikor az én fülem elkezd viszketni, az ekcéma akar kijönni. Három éve volt az a borzalmas fülfájásom, amit gyógyszerrel alig bírtam elviselni, kikezeltek, aztán újra visszajött, majd ismét, utána mondták ki, hogy valószínűleg ekcéma. Ha elkezd viszketni, az Elocom segít, el tudom vele csípni. De nekem nincs puklim, meg sebem kívül. Szóval nem tudom, a tied mi lehet.

    VálaszTörlés